Madziszy
Fanka BB :)
Ja na 1 piętrze i w kamienicy ale okolica trochę taka że dużo nieznajomych osób krążyU nas też wieczorem cycanie co chwilę jakby nie jadła albo nic tam nie leciało.
Wczoraj ważyłam małą, przez tydzień przybrała 270g i waży 4230g (skończyła wczoraj 3 tyg) ☺
Zazdroszczę wam tych chust. Próbowałam chusty dwa lata temu ale kompletnie mi to nie wychodziło, mała się denerwowala i nic z tego nie wyszło. A przydala by mi się taka chusta, bo noe jestem w stanie na razie wyjąć sama z noworodkiem i 2latka. Bez windy na 3 piętrze, mam za mało rąk żeby znieść gondolę i sprowadzić starszą. Wychodzimy popołudniami jak mąż już jest. Ale co będzie jesienią czy zimą jak po południu już ciemno i zimno będzie
I jak ostatnio pod balkonem w wejsciu di bramy zostawiłam koło bo tylko malutką wzięłam to starszy dziadek(złomiarz) już się pyta to na gabaryty
Ja do niego z balkonu (bo co jakiś czas zerkałam czy stoi) panie czy ten spód wózka wyglada jak gabaryt a on ...ale stoi niekompletny
Masakra
Więc teraz biorę spód i 4 latka znoszę na dół do bramy młody siada ba schodach pilnuje i czeka na mnie aż zejdę z małą i gondolą i do góry tak samo najpierw mała i gondola później reszta
Tym bardziej że muszę pochwalić męża że karocę dla malutkiej wybrał przepiękną i nie wątpię że ktoś po złość mógł by coś zrobić
Tym bardzej że mamy sąsiada obok okropnego młody człowiek ale ma cos ze sobą....wieczne libację i burdy po nocach a zwróć mu uwagę to zaraz po złość coś robi...ostatnim razem podłączył nam się na lewo do prądu zgłosiłam to .....to zaklejił nam zamki w dzwiach kropelką wszystkie zamki do wymiany