Aleksaaaandra
Fanka BB :)
@blondynka87 no i co byłaś na IP ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Mięśni prostych. Ponad 4 cm [emoji1751][emoji1751][emoji1751][emoji1751] tak wiec jeski ktoras wie z czym to sie wiaze to tak. Plecy nie bolą, są dni gdy napier...wrecz.
Także ten... Po porodzie zgubilam szybko 17 kg, fakt że z 10 zostalo. Ale brzuch...kochane...brzuch to ja mam jakbym była w 6 mcu nadal....dlatego w marcu idę znowu do fizjo. Jestem niestety obwisłe rzeczy mądrzejsza teraz.
No kochane, nie wiem czy się nie będziemy żegnać ;( nie dotrwałam do pierwszej wizyty, dzisiaj od rana bolesci brzucha i plamienia, a teraz bardzo, bardzo obfite krwawienie i ból brzucha, piersi sflaczały i wszystko jakby ze mnie zeszło :-( czuję okropny smutek, nie mogę po hamować płaczu i mam żal do siebie. Mieliśmy bardzo intensywny weekend, trochę dzwigalam/ nosiłam dzieci, dom pełny ludzi, nie usiadłam nawet na moment. Jutro z samego rana wizyta, raczej potwierdzająca nieuniknione ;( musiałam się wygadać, dzięki Wam wszystkim!
@blondynka87 no i co byłaś na IP ?
Trzymam kciuki, daj koniecznie znać jak wizyta [emoji2956]Ja dzisiaj wyjątkowo spałam do 8:30. Wyspałam się za wszystkie czasy [emoji16]. Poranne mdłości zaliczone ehhh. Popołudniu wybieram się na wizytę do lekarza. Oczywiście stresuje się bardzo z powodu moich ponownych plamien, które już ustąpiły. Jednak co ma być to będzie. Według aplikacji dzisiaj mam 11 tydz. +4
Miłego dnia!
Przykro mi .. ale nie skreślaj tej ciąży .. w naturze rożne cuda się dzieją ,może owulacja byla poźno ... zrób bete i jej przyrost to wszystko wyjaśniRano byłam u lekarza. Z miesiączki 8tydz. Z usg wychodzi 4... Jest pęcherzyk z całkiem żółtym. Albo od początku ciąża się nie rozwija i jest to puste jajo płodowe i właśnie się roni, albo ciąża młodsza o 3tyg. Mam duphaston brać 2x dziennie i zrobić bhcg jutro i w pt i potem znowu usg i będzie wszystko wiadomo ;-(
50/50 nie wygląda to dobrze.
Smutna jestem, miłego dnia dla Was dziewczyny
Czyli są jeszcze szanse! Nadzieja umiera ostatniaRano byłam u lekarza. Z miesiączki 8tydz. Z usg wychodzi 4... Jest pęcherzyk z całkiem żółtym. Albo od początku ciąża się nie rozwija i jest to puste jajo płodowe i właśnie się roni, albo ciąża młodsza o 3tyg. Mam duphaston brać 2x dziennie i zrobić bhcg jutro i w pt i potem znowu usg i będzie wszystko wiadomo ;-(
50/50 nie wygląda to dobrze.
Smutna jestem, miłego dnia dla Was dziewczyny