Przemyj buźkę wacikiem nasaczonym octeniseptem, nie wiem czy to od tego, czy coś innego, ale tak poradził nam pediatra i krostki prawie całkiem zeszły ;-)Dobrze wiedzieć że nie tylko u nas ta wysypka Czekam jeszcze aż te kupki zacznie robić w dłuższych odstępach to może będzie lepiej z tą pupą
reklama
A jak często stosowałaś ten octanisept do przemywania buzi ? I po jakim czasie krostki zeszły? Był to typowy trądzik?Przemyj buźkę wacikiem nasaczonym octeniseptem, nie wiem czy to od tego, czy coś innego, ale tak poradził nam pediatra i krostki prawie całkiem zeszły ;-)
Przemylismy raz i zeszly te czerwone krostki, sa jeszcze takie jakby malutkie w kolorze skory ale tez juz powoli schodza...A jak często stosowałaś ten octanisept do przemywania buzi ? I po jakim czasie krostki zeszły? Był to typowy trądzik?
Najpierw przemywam buzke woda przegotowana z hipp do kapieli, wysuszam, wtedy tym octeniseptem przemywam i po jakiejs dluzszej chwili smaruje kremem latopic, ale nie zawsze..
Pediatrze wyslalam zdjecia i napisal mi ze wlasie ze wyglada to jak tradzik wczesnoniemowlecy albo lojotokowe zapalenie skory... ale to lojotokowe zapalenie raczej nie jest bo skora nie jest sucha...
I polecil na te czerwone oktenisept, a na reszte jakas masc chlodzaca na recepte, ze do przychodni mam isc... ale jako ze to schodzi tak jak robie to poki co sie wstrzymuje bo nie chce malemu smarowac milionem rzeczy buzki... ja sama nie uzywam prawie zadnych kremow, podkladow ani nic na twarz i mam b. Fajna cere, nigdy tradziku nie doswiadczylam... i mysle ze to wlasnie dlatego ze skory nigdy niczym nie katowalam ;-)
martoosia04
Fanka BB :)
Ja dokarmiam Hipp bo takim była dokarmiana w szpitalu i już przy tym zostałam.Dziewczyny te co dokarmiają,podaje któraś z Was Hipp i które?
Dokarmiam co 3 karmienie albo jak czuje ze mam mało pokarmu ...
Ja dokarmianie raz dziennie 60mm, jak już wieczorem wisi i wisi...cycki flaki, a ten głodny..Ja dokarmiam Hipp bo takim była dokarmiana w szpitalu i już przy tym zostałam.
Dokarmiam co 3 karmienie albo jak czuje ze mam mało pokarmu ...
Ja mam HiPP ten bio conbiotic.
Identycznie i ten sam hipp. I właśnie jak czuje ze są flaki i małe wisi usypia a za godzinę znowu wstanie głodna to daje.Ja dokarmianie raz dziennie 60mm, jak już wieczorem wisi i wisi...cycki flaki, a ten głodny..
Ja mam HiPP ten bio conbiotic.
reklama
KaJa8414
Fanka BB :)
Zglupialam z tym dawkowanie. Robisz 60 ml czy 70 ml tak jak na opakowaniu?Identycznie i ten sam hipp. I właśnie jak czuje ze są flaki i małe wisi usypia a za godzinę znowu wstanie głodna to daje.