reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

My dopiero za miesiąc mamy usg i wtedy już mam nadzieję dowiemy się kto tam siedzi. Chyba, że nie wytrzymam i pójdę wcześniej :p marzy mi się dziewczynka :D
Hej, podobnie jak Ty usg mam za miesiąc, to będzie polowkowe, może w końcu dowiem się kto tam mieszka bo ciągle się nad tym zastanawiam :) mnie od zawsze marzył się synuś! Córę już mam teraz przydałby się chłop! :)

reklama
A ja już w ten wtorek mam wizytę :) To już będzie początek 15 tygodnia :)
Będziemy trzymać kciuki [emoji3590]

Ja dzisiaj z takim zapałem wstałam, a teraz w jakiś dół energetyczny wpadłam, byle do 16 [emoji57]
Czekam z utęsknieniem na lato bo już mi się marzą kanapki z pomidorem malinowym i cebulką. W tamtym roku oszalałam na ich punkcie [emoji2]

Ja dzisiaj z takim zapałem wstałam, a teraz w jakiś dół energetyczny wpadłam, byle do 16 [emoji57]
Czekam z utęsknieniem na lato bo już mi się marzą kanapki z pomidorem malinowym i cebulką. W tamtym roku oszalałam na ich punkcie [emoji2]

Ja czekam na soczystą sałatę i rzodkiewki [emoji177] do tego twarożek [emoji177] mniaaaam!

U mnie bardzo podobna sytuacja, straszny spadek energii i brak zapału... Byle do wiosny :)

Cześć wszystkim
Pragnę się z Wami przywitać :D. Termin mam na 31 sierpnia, zobaczymy kiedy tak naprawdę będzie się chciało pojawić :D. Hehe, ja sama się już nie potrafię doczekać. Czasem sobie tak siedzę i myślę co te bobo w obecnej chwili porabia, czy śpi (?) a może coś nowego odkrył :).
We wtorek wybieramy się na prenatalne i tak czytam na ten temat na internecie i trochę się martwię jak to będzie z tym badaniem z krwi... :hmm:

Dziewczyny mam takie pytanie odnośnie wróżenia z obrączki by poznać ilość dzieci i ich płeć? Sprawdza się Wam? :)

Dziewczyny mam takie pytanie odnośnie wróżenia z obrączki by poznać ilość dzieci i ich płeć? Sprawdza się Wam? :)

reklama
Do góry