reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
anna2101 nie martw się, poród się zacznie ani się obejrzysz, ja nie miałam żadnych objawów a tu rachu ciachu i parę godzin później miałam już dziecko. U mnie trwało wszytko raptem 3 i pół godziny a wcześniej nic nie czułam żeby się zanosiło. Także myślę że babcia zdąży obejrzeć wnuczkę. Swoją drogą ja słyszałam że to chłopcy lubią sobie dłużej posiedzieć w brzuchu

Ostatnia edycja:
Megmarion mi tak do miesiąca czyściła się macica. Pod koniec to było też właśnie tylko takie brudzenie, zazwyczaj po wysiłku. Może to trwać nawet do 6 tygodni. Więc nie martw się;-)

Kobietki Dwupaki trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie się.

Zmykam wietrzyć młodego. Niech się chłop uodparnia:-)

szczególnie podczas karmienia piersią, kiedy macica się obkurcza.
A ja zostałam bez wózka, czyli bez możliwości wyjścia na spacer. Małż zabrał wczoraj Skrzata na spacer w chuście, ale ja niezbyt dobrze jeszcze się czuję i wolę 'poopierać' się o wózek. Tymczasem pojazd nie złożony :(

Megmarion-ja miałam dni gdzie bardzo mało leciało i wystarczyła wkładeczka typu pant a były dni ,że musiałam wkładać grubą podpachę ze skrzydłami :-D by mnie nie zalało i tak na zmianę ,ale ogólnie teraz jestem w 5 tyg,połogu i tylko mi się mazia w sumie od kilku dni już prawie nic nie leci w nocy np. wogóle w dzień kilka smug albo wcale można powiedzieć ,że już się skończyło.Jutro idę do gina na ontrol miałam być w ubiegłym tyg. ale skubaniec wziął sobie kilka dni wolnego więc idę jutro i nie wiem jaką antykoncepcję wziąść bo karmię piersią wielkiego wyboru nie mam albo zaszczyk albo piguły:dry:

hej

u mnie tak samo juz praktycznie nic nie leci, wlasciwie tylko brudze podpaski, lada dzien na wkladki sie przezucam :)

co do antykoncepcji to narazie jeszcze sama nie wiem, narazie nie mysle o tym bom jeszcze nie gotowa fizycznie na sexy :)) ale psychicznie juz doczekac sie nie moge :D

dziewczyny a stosuje któras pas poporodowy??

co do antykoncepcji hmm my wracamy do gumek, po tabsach zatrzymuje mi sie woda w organizmie i bardzo odczuwam skutki uboczne i jakos nie jestem przekonana...a polog tak jak Lana mialam i ma identycznie;-)
Gabiczek maz nie zaswiecil moj budzi sie razem ze mn ale ze ja karmie to nie pomoze a co do noszenia malo to robimy w nocy bo nie ma knicznosci dzis 1 raz sie zdarzylo ale tatus mial zakaz bo przeziebienie go bierze, co do kilosow mam 11 do zrzucenia ;-( chcialam kupic spodnie wszystko poszlo mi na uda iodra i dupe rozmiary poszly do przodu o 5 i stwierdzilam ze nie kupuje jak zobaczylam te wielkie gacie oszukuje sie ze nie jest tak zle ale na serio mam depreche na punkcie wygladu;-(i o sexie nawet nie che myslec bo sie nie pokaze nago przed moim P;/
Anna Mucha 3 mam kciuuki i nie wiem kto jeszcze tam zostal....

reklama
ja mysle o jakims zabiegu jak mala sie urodzi.by nie przejmowac sie gumkami.
Narazie u nas nic sie nie dzieje. pobolewa mnie podbrzusze...ale juz sie przyzwyczailam.Jutro kolejne ktg

Do góry