reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie! Ja znowu zapakowałam małego do fotelika i go bujam. To chyba niezbyt zdrowo dla jego kręgosłupa, ale ręce mi opadają od ciągłego noszenia go, a nie sądzę że na rękach byłoby lepiej.
Połóg się skończył, dziś idę do ginekologa to poproszę o jakieś tabletki anty tylko takie dla karmiących piersią. Chociaż jakoś nie mam ochoty na amory, za to mąż już nie może wytrzymać.
No i zaczynamy ćwiczyć, pasa nie nosiłam, flaczek się wciągnął, teraz został na brzuchu typowo tłuszczyk.
Miłego dzionka kochane!

reklama
Witajcie!!!
Mikołaj urodził się 26.08.2011 o 16.25 przez CC po krótkiej, ale zarąbiście dokuczliwej próbie porodu SN. Waga 4005g długość 56cm:)Wygląda jak mały eskimos, jak się ogarnę wstawię zdjęcie. Nie obyło się bez sensacji, ale to też w późniejszym terminie. Napiszcie proszę co z Szymkiem Bishopki bo szukałam nowych info, ale nic nie znalazłam, a na razie nie nadrobię zgromadzonego materiału:) Pozdrawiam wszystkie nowo rozpakowane i nadal czekające!!!

NO NARESZCIE MUCHA URODZIŁA!!!!!!!!!!:-)
anna2101 dawaj teraz na Ciebie kolej :-)
Blackberry-gartaki !!!!!!!!!!!!!kochana Miki widzę po wymiarach słuszny chłopak się urodził!!!!:-)
Saga-spoko zrzucisz kiloski nim się obrucisz spokojnie powolutku wszystko wróci do normy:tak:mi po porodzie z 16kg.zostało 5 ale chyba nie chciałabym ich zrzucać w końcu mam troszkę ciałka a nie taki szkieletor tylko problem bo w spodnie dupsko nie chce wejść :-Dwięc z dupska by mi się przydało trochę schudnąć :tak:

Witajcie-Trzymam kciuki za Mamusie,które czekają na Maluszki.
Mi przez kilka ostatnich dni leciało malutko,za to nadrobiło wczoraj...
Mój Synuś póki co jest grzeczny-zobaczymy jak długo.
Córci nie odtepuje Go na krok,ale i są minusy-ciągle muszę ją upominać,bo ja juz Go chwyci-to rękę by urwała.

Moze i by sie dalo. ale mam co im sciemnic?? przeciez to widac ze nie mam skurczy w ogole... :( masakra. juz nie mam sily i mam dosyc. mala smiga w brzuszku. kuje mnie w podbrzuszu... i w ogole do dupy...:(

reklama
Do góry