Ja sie wybieram na porodóke, a nie do kostnicy chcesz mnie zabić ??Bishopka poczekaj z porodem,żeby mucha mogła do Ciebie dojechać i Ci towarzyszyć
reklama
Ja sie wybieram na porodóke, a nie do kostnicy chcesz mnie zabić ??
no racja
jakoś spokojnie tu w weekend... nikt nie rodzi...:-)
uwielbiam ten tekst : poród wystraszy się muchy
Ostatnia edycja:
hej
jak zwykle weekend to spokojnie
u mnie nic nowego, cycochy znow zaczynaja swedziec...
dominic super wiesci, jaki grzeczny maluszek :-), jeszcze troszke i bedziecie razem buziaki
JJ wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, duzo milosci na kolejne lata...
jak zwykle weekend to spokojnie
u mnie nic nowego, cycochy znow zaczynaja swedziec...
dominic super wiesci, jaki grzeczny maluszek :-), jeszcze troszke i bedziecie razem buziaki
JJ wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, duzo milosci na kolejne lata...
rybkaaa3
Fanka BB :)
Witam :-)
dominic super chłopaki !
Ja się nareszcie wzięłam za pranie :-) wyjdzie chyba z 5 pralek no i mam nadzieję że pogoda się nie popsuje!!!
JJ najlepszego ! :-)
Mąż mi się spił dwa razy, pogoda byłą w kratkę ;-) łóżko mega twarde ale i tak muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobało ! :-) najważniejsze że córcia zadowolona :-) wylatała się na plaży , pojeździła chyba na wszystkich możliwych zabawkach ;-)U mnie wielkie sprzątanie spiżarnio- składzika i innych popierdół- syf aż się kurzy. Komodę Ł skręcił. Naprawiałam sobie torebkę, zapiżamowałam się i teraz czekam aż Ł skończy.
Mucha- sprzątanie można zaliczyć do tych "zabiegów";-)? Raczej patrzenie na sprzątanie, hehe.
Rybkaa właśnie opowiadaj co i jak, czekamy:-)
dominic super chłopaki !
Ja się nareszcie wzięłam za pranie :-) wyjdzie chyba z 5 pralek no i mam nadzieję że pogoda się nie popsuje!!!
JJ najlepszego ! :-)
Ostatnia edycja:
mucha_nie_siada
normalnie Was utłuc! Siedzę cicho, to i tak mi się obrywa .
Bishopka, już tak nie udawaj, jeszcze wczoraj wpraszałaś się do moich snów, z zabarwieniem erotycznym .
EwaK, ja już mówiłam, że rodzę 15-16.08 ;-).
maggie, kurczaczku jak samopoczucie? lepiej dzisiaj?
dominic, cieszę się że wszystko zmierza ku dobremu. A młody siiiilllny jak na tą swoją wagę, że hooho
Bishopka, już tak nie udawaj, jeszcze wczoraj wpraszałaś się do moich snów, z zabarwieniem erotycznym .
dominic, cieszę się że wszystko zmierza ku dobremu. A młody siiiilllny jak na tą swoją wagę, że hooho
oooo mucha przyleciała.
u mnie lepiej, chociaż wczoraj robiłam wszystko,żeby urodzić. Wieszałam firanki, nosiłam pudła na strych a tu nic... no ale jak się goniło całą ciąże jak z piórkiem w d.... to organizm przyzwyczajony:-)
A ty jak? Nic się nie sączy, nie leje?
u mnie lepiej, chociaż wczoraj robiłam wszystko,żeby urodzić. Wieszałam firanki, nosiłam pudła na strych a tu nic... no ale jak się goniło całą ciąże jak z piórkiem w d.... to organizm przyzwyczajony:-)
To było wczoraj, nie chciałas to mam focha Mówiłam, ze bedziesz sie prosicnormalnie Was utłuc! Siedzę cicho, to i tak mi się obrywa .
reklama
mucha_nie_siada
Wyczuwam ironię . Ale nie martw się, nic mi nie wypływa. No i chyba odpuszczam sobie powoli pseudo-oszczędzanie się (pseudo bo pseduo mi to wychodziło). Mam serdecznie dosyć ciąży. Jedyne co mnie ogranicza to ból całej miednicy (chyba kości się rozchodzą, jakbym co namniej dupsko miała małe), i pleców (od upadku). Ale ani jeden skurczybyk, ani nic. Więc jak tak dalej będzie to się osram, a w sierpniu nie urodzę tylko we wrześniu
edit.Bishopka, prędzej urodzę niż się Tobie prosić będę