reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mucha Ty nie mów nic o bólu bo jak ja zacznę to do wieczora nie skończę:-)

u nas znowu upał i ja już puchnę... kurde nie mogłam dzisiaj wyciągnąć ogórka ze słoika bo moja subtelna rączka się tam nie zmieściła..
a młoda tak mi się pcha w górze brzucha ,że ledwo oddycham...

chyba idę wystawić białe nogi na słońce co by nie straszyć na porodówce:-D

reklama
mnie puchnięcie omija w tej ciąży, chyba że się nachodzę bardzo, albo coś... i to jest wspaniałe :-D
Maggie, nie boisz się plam? Nasłuchałam się że w ciąży łatwo nabawić się przy opalaniu zmian skórnych, które nie schodzą.. Pewnie przypadek 1/100 ale się zdarza ;-)

no przecież nie będę leżeć cały dzień! tak na chwilkę, a już się wystawiałam i nic mi nie było...

A jak mi coś wyjdzie to będzie Wasza wina bo wykrakałyście:-D

witam Was:-)
Dominic super z etak sobie radzisz i maly daje rade i wsio ok :-) obrazek tatusia z synkiem dla Ciebie na pewno bezcenny;-)
Dziewczyny nie urodzilam bawilam sie do 2;30 w nocy w koncu dzis sie wyspalam ale czuje sie jak na kacu a przeca nic nie pilam...;/dzis powtorka ale juz bez tancow bo maz rano do pracy wiec wczesniej do domku pojdziemy poza tym cos mu w kolanie strzelilo...
fajnie sie bawi macica sie stawia ale nic poza tym ....;/ ja juz jakos nie mysle o tym wale to....
JJ najlepszego i chyba Ty Tonya maz tez dzis rocznice???jesli tak to tez wszystkiego naj a jak zle pamietam to na zapas;-)
lecem sie szykowac i na jakis obiad jedziemy bo nic nie naszykowalam na dzis;Pmilej niedzieli;-)

cześć laseczki :-)
ja dziś normalnie nie do życia jestem jakaś taka oklapnięta jestem ,łep zaczyna mnie naparzać chyba przez tą pogodę wczoraj piknie a dziś pochmurno .Mam już wszystkiego dość ja chcę już urodzić litości przecież jestem już w 38 tyg. i 1 dniu we wtorek mam gina i usg.ma oglądnąć małego i podać termin cesarki -mam nadzieję ,że to będzie tylko kwestia kilku dniu bo ja już wysiadam -mam już dość .Nie mam nawet siły Waszych esejów od wczoraj nadrobić ,nie znikam się położyć nie mam nawet siły klikać.
Pa kobitki i miłego dzionka Wam życzę:tak:

Ja nie zauważyłam u siebie żadnych plam... a opaliłam się chodząc nie leżałam jakoś specjalnie bo nie lubię. Słoneczko bierze mnie dosłownie w sek, muszę uważać. A ręce i dekolt to mam jak u cyganki.
Ciągle się źle czuję... ciągnie mnie na wymioty. Dobrze, że brzuch mnie nie boli. Nie wiem czy tabletki co wzięłam zdążyły się wchłonąć zanim zwymiotowałam. Zaraz jedziemy na zakupy bo nic nie ma w lodówce. A później do szpitala, koleżanka chce bym ją odwiedziła. Idę oglądać słodziaka:D

Bishopka- jak to, chcesz już rodzić?? A ja myslam ze ty zaciskasz nogi zebysmy razem na porodowce wyladowały :p
JJ- Wszytskie najlepszego :)
sagaa- Wikotrek mały uparciuszek ale ponoc tak z chlopcami bywa...no i spojrz na swoj suwaczek który sugeruje Ci dużo seksu :p

Kurcze, jak mi cycki urosły przez noc:/ Ja juz nie chce większych !!!!
Wcianm pysznego arbuza, zaraz kawka z cytrynowym serniczkiem i też ide na słonko....uwielbiam ciepełko :D

reklama
Do góry