reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej
jak zwykle weekend to spokojnie
u mnie nic nowego, cycochy znow zaczynaja swedziec...
dominic super wiesci, jaki grzeczny maluszek :-), jeszcze troszke i bedziecie razem buziaki
JJ wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, duzo milosci na kolejne lata...

Witam :-)
U mnie wielkie sprzątanie spiżarnio- składzika i innych popierdół- syf aż się kurzy. Komodę Ł skręcił. Naprawiałam sobie torebkę, zapiżamowałam się i teraz czekam aż Ł skończy.
Mucha- sprzątanie można zaliczyć do tych "zabiegów";-)? Raczej patrzenie na sprzątanie, hehe.
Rybkaa właśnie opowiadaj co i jak, czekamy:-)
Mąż mi się spił dwa razy, pogoda byłą w kratkę ;-) łóżko mega twarde ale i tak muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobało ! :-) najważniejsze że córcia zadowolona :-) wylatała się na plaży , pojeździła chyba na wszystkich możliwych zabawkach ;-)
dominic super chłopaki !
Ja się nareszcie wzięłam za pranie :-) wyjdzie chyba z 5 pralek no i mam nadzieję że pogoda się nie popsuje!!!

JJ najlepszego ! :-)

Ostatnia edycja:
normalnie Was utłuc! Siedzę cicho, to i tak mi się obrywa :-D.
Bishopka, już tak nie udawaj, jeszcze wczoraj wpraszałaś się do moich snów, z zabarwieniem erotycznym :-D.
EwaK, ja już mówiłam, że rodzę 15-16.08 ;-).
maggie, kurczaczku jak samopoczucie? lepiej dzisiaj?
dominic, cieszę się że wszystko zmierza ku dobremu. A młody siiiilllny jak na tą swoją wagę, że hooho

oooo mucha przyleciała.

u mnie lepiej, chociaż wczoraj robiłam wszystko,żeby urodzić. Wieszałam firanki, nosiłam pudła na strych a tu nic... no ale jak się goniło całą ciąże jak z piórkiem w d.... to organizm przyzwyczajony:-)

A ty jak? Nic się nie sączy, nie leje?

normalnie Was utłuc! Siedzę cicho, to i tak mi się obrywa :-D.
Bishopka, już tak nie udawaj, jeszcze wczoraj wpraszałaś się do moich snów, z zabarwieniem erotycznym :-D.
EwaK, ja już mówiłam, że rodzę 15-16.08 ;-).
maggie, kurczaczku jak samopoczucie? lepiej dzisiaj?
dominic, cieszę się że wszystko zmierza ku dobremu. A młody siiiilllny jak na tą swoją wagę, że hooho
To było wczoraj, nie chciałas to mam focha :hmm::-D Mówiłam, ze bedziesz sie prosic :cool:

reklama
A ty jak? Nic się nie sączy, nie leje?

Wyczuwam ironię :-D. Ale nie martw się, nic mi nie wypływa. No i chyba odpuszczam sobie powoli pseudo-oszczędzanie się (pseudo bo pseduo mi to wychodziło:-D). Mam serdecznie dosyć ciąży. Jedyne co mnie ogranicza to ból całej miednicy (chyba kości się rozchodzą, jakbym co namniej dupsko miała małe:-D), i pleców (od upadku). Ale ani jeden skurczybyk, ani nic. Więc jak tak dalej będzie to się osram, a w sierpniu nie urodzę tylko we wrześniu :-D

edit.Bishopka, prędzej urodzę niż się Tobie prosić będę :-D

Do góry