reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej,

witam porannie.....

Dominic cieszą nas dobre wieści :tak:

Co to ja miałam napisać....., :confused:

Aaaa - mamy Sierpniowe na pewno dacie radę świetnie opiekować się Waszymi maluchami. Za pierwszym razem każda z nas ma takie wątpliwości.....jedyne co pewne, że od chwili pojawienia się dziecka już nigdy nic nie będzie takie samo jak dotychczas...:tak:

Podejrzała link do staniczka....ja jeszcze usztywnianego nie kupiłam - wybieram na razie. Mam dwa bawełniane biały i czarny. Przekażę Wam tylko jedną uwagę o nim od mojej siorki, bo ma identyczny a rodziła w kwietniu.....teraz może jest ok ale jak są cycochy mlekodajne to jest trochę płytka miseczka....powinna być bardziej zabudowana, bo cycochy się słabo trzymają...ale to jej subiektywne odczucie.

Ja też z tych co panicznie boją się interwencji chirurgicznej (czytaj CC). dlatego biegnę we wtorek do okulisty po zaświadczenie, że mogę rodzić II raz SN...

A my dziś sami z M. Fran został na działce u dziadków, bo jak zwykle nie chciał wyjeżdzć.....Zaraz śmigamy na resztę zakupów a potem obiadek i deser we dwoje (no prawie ;-)), bo dziś mamy rocznicę ślubu........7 lat ale zleciało.....

do wieczorka, miłej niedzieli

A o co chodzi z tym pismem z PIP, widziałam, że w postach coś takiego się przewija.

JJ najlepsze życzenia z okazji rocznicy i aby kolejne 7 lat i kojne i kolejne były jeszcze bardziej fascynujące i pełne miłości:-)

Ostatnia edycja:
Dominic Synek dzielny po rodzicach! super że się dobrze rozwija, niech je to mleko mamusi. To nam tu od razu zdraź jako bardziej doświadczona jaki laktator zakupiłaś :-)
co do pisma to chodzi o dłuższy macieżyński w 2012 roku dla mam dzieciaczków które urodzą się po 1 sierpnia.

co do pisma to chodzi o dłuższy macieżyński w 2012 roku dla mam dzieciaczków które urodzą się po 1 sierpnia.

Czyli ja już odpadam a miałam rodzić jako jedna z ostatnich, ironia losu.
Laktator zakupiłam medela, poleciło mi go kilka położnych w szpitalu. Zasugerowałam się więc ich opinią, że są najmniej awaryjne.

dominic-cieszę się z tak dobrych wieści, a malutki przesłodki i bardzo silny

wiecie co ja już chce urodzić, jest mi ciężko nawet chodzić, wczoraj wybrałam się do rosmana a wrócić nie mogłam już, musiałam wzywać męża z samochodem, wieczorkiem mężuś powiada do mnie kurcze ty już urodź bo normalnie jak kaleka ( w tym czasie chciałam coś podnieś z podłogi i nie dało rady hehe), także odliczam dni do 28 lipca do wizyty a później działam jak sagaa choć nie wiem czy dam rade heheh

ja też z tych co boją się CC mimo że jedną mam za sobą ( jeden poród SN i jeden CC) i modle się żeby udało się SN. czas pokaże co przyniesie...

Dominic -swietna fota. Tata jaki dumny:)
JJ-gratulejszyn
Sagaa -jak potancowa?
Matko dziewczyny jak mi dzisiaj w nocy wyjatkowo ciezko bylo. Ciagle cos mnie boli ale dzis to przeszlam sama siebie. Nad ranem mialam takie bole okresowe. Wzielam nospe i leze. Nie trwalo to dlugo bo wyladowalam nad porcelana.
teraz piore rzeczy malego juz ostatni raz bo zaczynam panikowac

Witam :-)
jeszcze nie urodziłam, ale chyba jestem blisko :szok: od dwoch dni pobolewa mnie podbrzusze, ale tylko przy chodzeniu, do tego mam kłucie w pachwinach i brzuch mi sie obizył, a nadomiar złego wywinęło mi wary (usta), a koleżanka mi powiedziała, ze tak jest przed porodem. Więc nie musze chyba Wam pisać jaką miałam noc :-D zamiast spac czekałam na skurcze porodowe. Póki co mały kopie, więc chyba jeszcze dziś nie urodzę, poza tym do wtorku nie mogę :-D
JJ wszystkiego naj naj. No i ponoć te 7 lat najtrudniejszych jest tzw. chude lata teraz to juz bedzie 7 tłustych, czego Wam życzę.
images.jpeg
I chyba tyle co miałam napisac....
A nie, Dominic, malutki Dominik śliczniutki, taka ma zgrabniutka głoweczkę :-)

reklama
Do góry