reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej,

witam porannie.....

Dominic cieszą nas dobre wieści :tak:

Co to ja miałam napisać....., :confused:

Aaaa - mamy Sierpniowe na pewno dacie radę świetnie opiekować się Waszymi maluchami. Za pierwszym razem każda z nas ma takie wątpliwości.....jedyne co pewne, że od chwili pojawienia się dziecka już nigdy nic nie będzie takie samo jak dotychczas...:tak:

Podejrzała link do staniczka....ja jeszcze usztywnianego nie kupiłam - wybieram na razie. Mam dwa bawełniane biały i czarny. Przekażę Wam tylko jedną uwagę o nim od mojej siorki, bo ma identyczny a rodziła w kwietniu.....teraz może jest ok ale jak są cycochy mlekodajne to jest trochę płytka miseczka....powinna być bardziej zabudowana, bo cycochy się słabo trzymają...ale to jej subiektywne odczucie.

Ja też z tych co panicznie boją się interwencji chirurgicznej (czytaj CC). dlatego biegnę we wtorek do okulisty po zaświadczenie, że mogę rodzić II raz SN...

A my dziś sami z M. Fran został na działce u dziadków, bo jak zwykle nie chciał wyjeżdzć.....Zaraz śmigamy na resztę zakupów a potem obiadek i deser we dwoje (no prawie ;-)), bo dziś mamy rocznicę ślubu........7 lat ale zleciało.....

do wieczorka, miłej niedzieli

A o co chodzi z tym pismem z PIP, widziałam, że w postach coś takiego się przewija.

JJ najlepsze życzenia z okazji rocznicy i aby kolejne 7 lat i kojne i kolejne były jeszcze bardziej fascynujące i pełne miłości:-)

Ostatnia edycja:
Dominic Synek dzielny po rodzicach! super że się dobrze rozwija, niech je to mleko mamusi. To nam tu od razu zdraź jako bardziej doświadczona jaki laktator zakupiłaś :-)
co do pisma to chodzi o dłuższy macieżyński w 2012 roku dla mam dzieciaczków które urodzą się po 1 sierpnia.

co do pisma to chodzi o dłuższy macieżyński w 2012 roku dla mam dzieciaczków które urodzą się po 1 sierpnia.

Czyli ja już odpadam a miałam rodzić jako jedna z ostatnich, ironia losu.
Laktator zakupiłam medela, poleciło mi go kilka położnych w szpitalu. Zasugerowałam się więc ich opinią, że są najmniej awaryjne.

dominic-cieszę się z tak dobrych wieści, a malutki przesłodki i bardzo silny

wiecie co ja już chce urodzić, jest mi ciężko nawet chodzić, wczoraj wybrałam się do rosmana a wrócić nie mogłam już, musiałam wzywać męża z samochodem, wieczorkiem mężuś powiada do mnie kurcze ty już urodź bo normalnie jak kaleka ( w tym czasie chciałam coś podnieś z podłogi i nie dało rady hehe), także odliczam dni do 28 lipca do wizyty a później działam jak sagaa choć nie wiem czy dam rade heheh

ja też z tych co boją się CC mimo że jedną mam za sobą ( jeden poród SN i jeden CC) i modle się żeby udało się SN. czas pokaże co przyniesie...

Dominic -swietna fota. Tata jaki dumny:)
JJ-gratulejszyn
Sagaa -jak potancowa?
Matko dziewczyny jak mi dzisiaj w nocy wyjatkowo ciezko bylo. Ciagle cos mnie boli ale dzis to przeszlam sama siebie. Nad ranem mialam takie bole okresowe. Wzielam nospe i leze. Nie trwalo to dlugo bo wyladowalam nad porcelana.
teraz piore rzeczy malego juz ostatni raz bo zaczynam panikowac

Witam :-)
jeszcze nie urodziłam, ale chyba jestem blisko :szok: od dwoch dni pobolewa mnie podbrzusze, ale tylko przy chodzeniu, do tego mam kłucie w pachwinach i brzuch mi sie obizył, a nadomiar złego wywinęło mi wary (usta), a koleżanka mi powiedziała, ze tak jest przed porodem. Więc nie musze chyba Wam pisać jaką miałam noc :-D zamiast spac czekałam na skurcze porodowe. Póki co mały kopie, więc chyba jeszcze dziś nie urodzę, poza tym do wtorku nie mogę :-D
JJ wszystkiego naj naj. No i ponoć te 7 lat najtrudniejszych jest tzw. chude lata teraz to juz bedzie 7 tłustych, czego Wam życzę.
images.jpeg
I chyba tyle co miałam napisac....
A nie, Dominic, malutki Dominik śliczniutki, taka ma zgrabniutka głoweczkę :-)

reklama
Do góry