reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hejka!

Wczoraj miałam fajny dzień. Mój ukochany zabrał mnie do centrum handlowego w innym mieście no i kupiliśmy parę rzeczy dla niego,ale także dla Synusia body z krótkim rękawkiem 6-9 i 9-12 z Zary ,bo były przeceny :-) ja dostałam golfik i sweterek z Zary (kocham ten sklep) :-) nie było Nas w sumie 7h!
Dzisiaj czas na sprzątanie... :/
JJ - udanej rocznicy!!!!!!

I dalej nie pamiętam :-D
Miłego dzionka :-)

reklama
dzien dobry niedzielnie:tak:

ojej LANA, COKIES, IGNASIA, MAGGIE i wszystkie inne ktorym ciezko zycze wielu sil i oznacza to tylko ze wkrotce bedziecie trzymaly swe malenstwa w ramionach..

AKUTAN wspolczuje wymiotow! fajnie ze Cie sloneczko tak ladnie bierze, ja probuje sie opalic ale tylko troche mnie slonce bierze, o plamach tez slyszalam a mi sie piegi zrobily na twarzy, ale nawet fajnie to wyglada he he

TAYCIA fajowo ze mialas taki udany dzien wczoraj i gratki za zakupki dla calej rodzinki!

DOMINIC piekne zdjatko, a DOMINIS taki slodki, niech sie dalej tak pieknie rozwija i rosnie! a co do BB w nocy, tez mysle ze juz niedlugo bedziemy tu nonstop kolor!

JJ wielkie gratulacje z okazji rocznicy, swietujcie milo!

SAAGA przynajmniej sobie potanczylas,a skurcze przyjda niedlugo!

BISHOPKA zycze porodu od srody he he!

DEVI tak przez noc? uwazam ze to fajnie..

Bishopka- jak to, chcesz już rodzić?? A ja myslam ze ty zaciskasz nogi zebysmy razem na porodowce wyladowały :p
Staram sie jak mogę zaciskać, ale to pi....ne spojenie łonowe tak mi się rozłazi, a do tego kręgosłup, ze nawet wstanie z krzesła to nie lada wyczyn :-D ale ciagle wierzę, że się tam spotkamy, choc jeśli nie, to i tak przetrę Ci szlaki :-D
susumali dziękuje Ci bardzo, jesteś wielka :-D w niepełnym tego słowa znaczeniu oczywiście.

Witam kochane sierpnióweczki i juz obecne mamusie :)
Nie bylo mnie kilka tyg a tutaqj prosze ile maluskow sie pojawilo :)
My nadal jakos sie trzymamy i przez leki w ogole nie czuje jakby niedlugo miala wysc z mojego brzucha :) przestalo sie jej spieszyc :)

Cześć Dziewczyny, dziękuję za słowa otuchy, super że jesteście. Od czwartku jestem jakaś przybita:-( Mam nadzieję, że Niunka podrośnie do następnego USG. Aż się boje iść na kolejną wizytę, po USG lekarz wspomniał o wcześniejszej cesarce. Nie jestem przekonana czy to dobry pomysł tym bardziej, żena USG jest o kilka dni młodsza. A jak wiadomo, każdy dzień jest na wagę złota.
Flower- za każdym razem mam na tym samym aparacie do USG robione.

O rany dziewczyna nadrabiałam Was tydzień :szok:
Mam wrażenie, że nic nie robicie tylko na BB siedzicie :-D

DOMINIC, SYLVI.B, NATT, wielkie gratki

Dziewczyny nie odpisuję, bo tyle tematów było że nie dałabym rady :rofl2:

Czytam Was i mój dół się pogłębia. Takiego macie powera :-(, a ja mam mega doła. Nie chce jeszcze rodzić, bo na nic nie mam siły. Chodzę i ryczę cały czas ooo. :-(
W dupu mam takie życie, nic mnie nie cieszy....

O rany dziewczyna nadrabiałam Was tydzień :szok:
Mam wrażenie, że nic nie robicie tylko na BB siedzicie :-D

DOMINIC, SYLVI.B, NATT, wielkie gratki

Dziewczyny nie odpisuję, bo tyle tematów było że nie dałabym rady :rofl2:

Czytam Was i mój dół się pogłębia. Takiego macie powera :-(, a ja mam mega doła. Nie chce jeszcze rodzić, bo na nic nie mam siły. Chodzę i ryczę cały czas ooo. :-(
W dupu mam takie życie, nic mnie nie cieszy....

Oli, wiem o czym mówisz bo też tak ostatnio mam, wszystko pod górkę...:-( Ale mam ciągle mam nadzieję, że w końcu i u nas wszystko się ułoży.
Trzymaj się kochana i pamiętaj, że po deszczu zawsze w końcu wychodzi słońce;-)

Oli, wiem o czym mówisz bo też tak ostatnio mam, wszystko pod górkę...:-( Ale mam ciągle mam nadzieję, że w końcu i u nas wszystko się ułoży.
Trzymaj się kochana i pamiętaj, że po deszczu zawsze w końcu wychodzi słońce;-)

No tak tylko u mnie tyle lat, a nie może wyjść :-( ech

zaczęłam malować łóżeczko, wyszło okropnie zaraz je wypieprzę na śmietnik.... :wściekła/y:
trudno będą dzieci ze mną spały na kanapie

Oli jak nie mamy morza niedaleko to siedzimy na BB:-) U mnie też trochę problemów ale przynajmniej tu sobie można ponarzekać bo w domu nikt nie zrozumie:(
Ściskam mocno, szuszu Ciebie też:-) I też trzymam sie cały czas tego ,że nie może być cały czas źle... Będzie dobrze:-)

reklama
No tak tylko u mnie tyle lat, a nie może wyjść :-( ech

zaczęłam malować łóżeczko, wyszło okropnie zaraz je wypieprzę na śmietnik.... :wściekła/y:
trudno będą dzieci ze mną spały na kanapie

U mnie pojawiły się problemy finansowe i to najbardziej męczy w tym momencie. No i moje koty też robią mega syf..kłaków pełno i podłoga brudna na maksa, też mam tego dosyć, zwłaszcza że fizycznie czuję się coraz gorzej a mój A. jak Twój K. nie pomyśli żeby pomóc...
A co z łożeczkiem nie tak się stało?

Do góry