Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się chciało jak nie mogłam (zagrażające poronienie) a teraz juz moge, to mi się nie chce wiec mówie, ze nie moge, ale i mój chyba by nie mógl (przynajmniej tak kiedys mowil) balby sie małego walic po głowieBishopka - chcialo sie wtedy i chcialoby sie dalej a tu ni h**a nie wolno
Z Tobą to nigdy nie odbuduję w ciąży dobrego samopoczucia .Aleś Ty głupia i do tego jaka zazdrosna
PRZYBIJAM PIĄTKĘ JA MAM TAK SAMO :-( nie mogę od około drugiego mieś.ciąży czyli prawie całą ciąże a ciągle się chce ,mój teraz nawet gdybym mogła to by się bał .Ostatnio się śmiał,że jakby mnie teraz "puknął" to na miejscu bym urodziłaBishopka - chcialo sie wtedy i chcialoby sie dalej a tu ni h**a nie wolno