reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Bishopka - chcialo sie wtedy i chcialoby sie dalej a tu ni h**a:-D nie wolno:)
Mi się chciało jak nie mogłam (zagrażające poronienie) a teraz juz moge, to mi się nie chce :-D wiec mówie, ze nie moge, ale i mój chyba by nie mógl (przynajmniej tak kiedys mowil) balby sie małego walic po głowie :-D
walic w sensie uderzac :zawstydzona/y: co za słowo :-D

Aleś Ty głupia i do tego jaka zazdrosna :-D:-D
Z Tobą to nigdy nie odbuduję w ciąży dobrego samopoczucia :-D.
Zazdrosna nie jestem, bo po 1. po porodzie Li jakoś seksić mi się nie chce ( i teraz nie mogę, jeaaah :-D), po 2. nie lubię tarmoszenia za cycuchy vel jamniczki :-D.

No więc nie wiem na kiedy ma EwaK termin? Bo to może być decydujące również w moim rankingu ;-).

E tam, nie narzekaj na samopoczucie, sa gorsze ode mnie np. niania ?? :-) Ty masz jamniczki a ja ? :szok: nie wiem, może basety albo te... mastify :-D

Bishopka - chcialo sie wtedy i chcialoby sie dalej a tu ni h**a:-D nie wolno:)
PRZYBIJAM PIĄTKĘ JA MAM TAK SAMO :-( nie mogę od około drugiego mieś.ciąży czyli prawie całą ciąże a ciągle się chce ,mój teraz nawet gdybym mogła to by się bał .Ostatnio się śmiał,że jakby mnie teraz "puknął" :-pto na miejscu bym urodziła :-D
Bishopka-patrząc na Twój nowy avatar przechodzą mnie dreszcze:szok: :-D

ja mam termin na 09.08 ale ze moja corka ma wymiary mega to ja jutro panu doktorowi powiem "rżnij pan" bo za 3 tygodnie urodze pięciokilowca. A tak serio to od poniedzialku szpital prawdopodobnie i szykowanie do cesarki (cisnienie musza ustabilizowac i cos tam jeszcze). MAm szczera nadzieje ze w przyszlym tygoniu Nadia bedzie juz na świecie.

Zapomniałam napisac, ze mój to sie robi na starość bardziej zboczony :szok: zamiast madrzec, to glupieje. Ostatnio nakładałam sobie loda do miseczki i zapytałam sie go "chcesz loda?", a ten z wielkim usmiechem na twarzy odpowiedział "jasne, ale co, teraz ? " :-D powiedziałam mu, ze jak sie mały nie urodzi do 03.03 (stary ma urodziny) to kupie mu sztuczna wagine :-D

reklama
Do góry