reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cooo, nadal prasowanko ?:-D

heheheh nie :-p burza i kundel..

Całą noc nie spałam, bo u nas była mega burza i lało mi wprost na okna jakby ktoś chlastał z wiadra i okazało się, że mamy nieszczelne okna !
Więc musiałam latać z pokoju do pokoju bo na parapet lała mi się woda! nie nadążałam z wycieraniem, masakra i tak chyba z półtorej godziny.
Jakby tego było mało latałam za rudym gnojem- bo dziś inaczej go nie mogę nazwać, bo mi się kurna kładzie wszędzie po całym pokoju.
Wkurza mnie, bo gdzie się położy tam ryjem zostawia mega wielkie obślizgłe i tłuste plamy- jakby się nie mógł ograniczyć do rejonu posłania !
Ja rozumiem, że może chcieć się położyć gdzieś indziej ale do jasnej cholery on ma jakieś natręctwa bo walnie się- słychać takie wielkie łup! bo uderzy cielskiem całą siłą w panele, 15 minut, tup tup tup pazurami i idzie się położyć metr obok..15 minut i to samo..cały pokoju za****ny a wczoraj znowu odkurzałam i myłam podłogi..
Dziś to mi się lepiej niech na oczy nie pokazuje bo w nocy to wstawałam z jego powodu z 15 razy za każdym razem oddelegowując rudego chama na swoje miejsce, padne na ryj a go naucze gdzie się lezy..

swinia.jpg
Do tego miałam dziś się widzieć z tym ortopedą ale co chwila jakaś operacja i tak od 8 mej siedzę pod telefonem (więc się nie wyspałam) , ubrana, pomalowana.. bo ma dać znać i coś mi się wydaje że o mnie zapomniał bo już zaraz 14ta..

reklama
Marcelinaa, zapytałaby czemu Twój mąż nie latał, ale jak sobie przypomnę, jak dzisiaj w nocy się nasłuchałam jaka jestsem poje.. bo budzę Tomka żeby poszedł do Lilki bo się odkryła i popłakuje, to wychodzę z założenia że na faceta nie ma co liczyć ;-). A nie dziwię się rudemu, że szuka miejsca, skoro tylko dupsko mu się na posłaniu mieści :-D.

Megmarion, domyślam się, że przeżyłaś niezły stresik :-D

troszkę jest przymaławe :-D ale tylko troszkę hahaha zresztą nie chodzi o to, tu niech se leży tylko niech mi nie łazi po całym pokoju bo żeby on się położył i spał.. a nie on śpi teraz a w nocy (od małego) lata po całym mieszkaniu..

a dziad o dziwo raz wstał!!! bo wołałam, że z okien leci, przyszedł, zobaczył, powiedział stare okno, przyłóż ręcznik i poszedł dalej spać :-D

Magmarion, Marcelinaa :-D :-D :-D

Ja apeluję o zachowanie spokoju do godziny 14.10 każdego dnia roboczego! Bo mnie rozśmieszacie, a opiekunka patrzy na mnie jak na nawiedzoną co suszy zęby do komputera.

Macie sie z tymi chlopami :-) u mnie by to nie przeszło, ale moze dlatego, ze ja od razu qrwuje i wtedy wszyscy sie boja i stoja na baczność ( w koncu poł rodziny w wojsku, lacznie ze mna) a pies to trzesie sie jak galareta. jak noca sobie jajka liże (pies oczywiście :-D) wystarczy ze zrobie yyy i juz go nie ma :-D Małzon mowi o mnie dyktator, choc nie wiem dlaczego :zawstydzona/y:

:-D :-D

Bishopka, ja też mam przydomek Dyktator. Tylko na przydomku się skończyło. Czasami jak się weźmie do roboty to łazi i smęci że jestem Dyktatorem a on 'Moim robolem' :-D(to ma jeszcze podłoże 'służbowe' bo to on 'pracuje' u mnie w firmie, a nie ja u niego i jego pensja to moja pensja :-D).

reklama
Do góry