reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dzien doberek
ja juz wizyte w urzedzie zalatwilam, jestem po sniadanku, a teraz dopijam reszte kawki i z laptopikiem na balkonie w sloneczku sie praze (kurde zeby laptop sie nie przegrzal)

ech MARCELINAA no to wczesnie dzis zaczelas dzien i jak zwykle pracowicie...

ANNA zycze Ci z calego serca aby ten Twoj facet (jestescie w ogole razem bo chyba nie, skoro on pozwala na takie jazdy ) ruszyl dup...ale raczej musisz sama wziac wszystko w swoja inicjatywe i moze faktycznie uda
Ci sie zaltwic mieszkanie od miasta wczesniej..placz, groz, kurde czy te urzedy nie maja pomyslunku...?!!!

EWA kochana i jak tu miec niskie nisnienie w ciazy!!! nie dziwie sie ze jestes wsciekla, ta sluzba zdrowia to do niczego sie nie nadaje, poszukaj prywatnego lekarza i wierze ze szybko okaze sie co i jak i jak pomoc Nikosiowi! sluchaj a moze on ma polipy w nosie? moja corcia tez sie okazalo ze ma, dlatego troszke gorzej slyszy, glosno mowi, no i ciagle nos zatkany...tylko ze na szczescie nie jest tak zle u niej i nie musi na razie miec operacji...moze to nie tylko alergia? trzymam wielkie kciuki!

MAGGIE a jakie ciasto pieczesz, a moze by jakis przepisik?

ANULEK powodzenia na wizycie, na pewno nic sie nie skrocilo, trzeba w to wierzyc!

kurcze wczoraj bylam z corcia w MCDonaldzie i na nowo zakochalam sie w najzwyklejszych lodach z czekolada...chyba bedzie to moj nowy narkotyk, choc kurde macie racje truskawencje zdrowsze

a i jeszcze mialam Wam napisac ze wczoraj tak sobie ide ulica i patrze kobieta z wozkiem blizniaczem, i mysle ale ten wozio wielki...i jakiez bylo moje zaskoczenie jak z drugiej strony byly jeszcze 2 siedzenie i jeszcze 2 bobaski...kurcze 4 dzieciaki za jednym zamachem....

susumali - dziekuje Ci bardzo za głos :) Nikodem ma do tego wszystkiego prawdopodobnie przerost trzeciego migdala i wode w uszach i z tym tez ciagle jezdzimy po lekarzach, ale to wszystko jest wynikiem alergii (tak twierdzi pediatra) i musimy ją opanowac zeby moc skontrolowac sluch i prawdopodobnie trzeba bedzie wyciac ten migdal. Teraz jest w trakcie dlugiego leczenia tych uszu i za miesiac zobaczymy co dalej. Tylko laryngolog przed zabiegiem chce miec potwierdzona diagnoze alergologa a zabieg mamy planowany na wrzesien wiec nie moge czekac do wrzesnie na testy. Juz sie dowiedzialam gdzie zrobic testy i bedzie to koszt 160 zl a potem jeszcze alergolog prywatnie zeby powiedzial jak leczyc to co wyjdzie.:-( A dziecko na tym cierpi, ja sie boje dawac mu do jedzenia rozne rzeczy bo ciagle cos nowego go uczula i wymiotuje, z nosa juz mu krew leci bo mase kropli do nosa dziennie trzeba mu dawac itd sama wiesz jak ciezko matce na to patrzec.
Ech mam jakies zalamanie dzis...

Hej :)
Mi się dzisiaj śniło, że byłam w ciąży i miały być czworaczki :p jedna dziewczynka i trzech chłopców, haha, a bylo ich zarysy przez brzuszek tak widać, że widziałam jak wyglądają i, że mają bardzo długie szpiczaste i u gory odstajace uszka, hahaha :p a pozniej mi sie snilo, ze mialam kleszcza?;/ dziwne :p
Kupilismy wczoraj łóżeczko, takie te baby lewe w tych sklepach, pokazalismy jej dokladnie jakie lozeczko chcemy (bylo z szuflada) a sprzedala nam bez szuflady i znowu musze dzisiaj tam jechac! i posciel kupilismy taka ladna :)))) i jestem w szoku bo kosztowala prawie tyle co lozeczko, no ale musielismy ja kupić!:))
miłego dnia :) a teraz ide wysłać maila na Ewy mamę :))

SUSUMALI -KURCZAKI ZA DALEKO MIESZKASZ JAKIEŚ 800KM.OD MOJEGO śWINOUJŚCIA BO JUŻ BYM U CIEBIE SIEDZIAŁA NA CIACHU-MNIAM :-D
Właśnie ogladałam DTVN-o karmieniu piersią i jak słyszę takie głupoty ,że karmienie dziecka w miejscu publicznym jest niestosowne to krew mnie zalewa:wściekła/y:
przecież ja nie wyciągam obu cycuchów na wierzch i biegam z nimi po promenadzie i dumnie paraduje -ludzie litości :crazy:,chcę tylko nakarmić głodne dziecko i robię to dyskretnie ,dlaczego mam się tego wstydzić przecież to sama natura-niektórzy ludzie są popieprze....:wściekła/y: a jeżeli komuś taki widok wydaje się sexualny -to dopiero jest jeb.....:wściekła/y:
a85-a gdzie fotki łóżeczka i pościeli -pochwal nam się :-)
EwaK-wspólczuję synkowi-ale mam nadzieję ,że lekarze wkońcu się wykażą i mu pomogą

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja dzisiaj w kiepskim nastroju :(
wczoraj już się cieszyłam, że swędzenie całego ciała zmalało jakoś od poniedziałku no i sobie wykrakałam - w nocy nie spałam praktycznie wogóle jak obudziłam się przed pierwszą to zasnęłam dopiero około 5:30 tak mnie swędziało. w nocy budziłam męża żeby mi przyniósł szklankę mleka bo może wapno trochę pomoże (ja mam zakaz od lekarza chodzenia po schodach a kuchnia na dole).off course o 6 budzik na lekarstwa, później udało mi się z przemęczenia jakoś zasnąć do 8-9...
no i obudziłam się z płaczem bo miałam najgorszy sen z możliwych: urodziłam moją Karolcię a ona nie oddychała i cała sina była, nie wiem czy przeżyła bo zabrali ją ode mnie a ja się obudziłam. od razu rękę na brzuch położyłam a moje słoneczko tak kopało jakby chciało powiedzieć: nie martw się mamusiu wszystko ze mną w porządku.:)
udało mi się na jutro umówić do dermatologa a teraz będę próbować domowych sposobów znalezionych w necie (kąpiel z dodatkiem sody oczyszczonej i mąki ziemniaczanej) - mam nadzieję że choć trochę złagodzi to swędzenie bo chyba zwariuję!!!!

Do góry