reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
wieceie tak sie zastanawiam piszecie ze wam leci siara, ja nic nie mam... czy to moze oznaczac ze nie bede miala pokarmu?!

i też nic nie leci, w ogóle piersi mam zwykłe, normalne, nie większe, tylko brodawki wrażliwe.. moja mama nie miała pokarmu, moja babcia nie miała, więc może i ja mieć nie będe.. choć wiem, czy to czy siara leci czy nie leci to żaden wyznacznik.. ponoc:sorry:

rybkaaa jak pomoglas zeby lecialo?
maggie ja chcialabym karmic piersia wiec dlatego tak pisze i sie zastanwaiam
Masowałam piersi, używałam laktatora lub delikatnie "wyciskałam":-) to wszystko oczywiście po porodzie.
Co do karmienia tez nie jestem za tym żeby wywalać wszędzie i na widoku ale karmić piersią zamierzam o ile będzie mi to dane :-)

Witam dziewuszki, dawno mnie nie było bo i mi się nie chciało pisać:-)
Byłam na wizytce dzisiaj ale to na odpowiednim wątku:-)
Ale 40 stron to nie nadrobię, przepraszam;-)

Dzisiaj moje kochanie zafundowało nam przeprowadzkę. Pewnie moja obecność na BB nie będzie tak natarczywa bo mam co pakować i lodówkę muszę na gwałt rozmrażać. No i oczywiście nie będzie mnie dzisiaj na szkole rodzenia Aniu. Powodzona na wizycie.

Przeprowadzaj się Kobito :-) Ja w szkole też nie byłam, bo miałam wizytę, także najwyżej nas wyrzucą:-D

Welcome back OLI & Karolinkaz

Karolap, mi siara poleciala raz, na drugi dzien po usg 3D. Mysle, ze to mi sie uruchomilo jakos po napatrzeniu sie na malego. Od tamtej pory nic i tez sie zastanawiam, bo bardzo bym chciala karmic piersia.

mi tez leciala siara raz w szpitalu okolo 1, miecha temu i od tamtej pory cisza ale to z tego cowiem nie ma wplywu na pokarm po porodzie, uwazam ze karmienie piersia w miejscach publicznych to normalne jesli ktos nie przesaza i sie z tym nie afiszuje bo sa takie mamy a ja tego bardzo nie lubie, cycus to jak butelka :-) Ja chce karmic piersia :-)

reklama
FLOWER wspolczuje swedzenia i zlych snow, mam nadzieje ze metody naturalne Ci pomoga!

LANA kochana ja zadnego ciasta nie robilam, chyba Ci sie poplatalo z MAGGIE:::SWOJA DROGA maGGIE CIASTO BRZMI PYSZNIE;
A LANA my do siebie nie mamy az tak daleko i kto wie kto wie, moze przybede do Swinoujscia, bylam rok temu w Miedzyzdrojach i 1 dzien w Swinoujsciu i choc za bardzo nastawione na Niemcow (no wlasnie bo blisko) podobalo mi sie. orientujesz sie moze czy jest szansa na jakis apartament7 kwatere na ciemno? bo ja bym pojechala na pare dni bez rezerwacji ale boje sie ze dotre tam z mezem, corcia i brzuchem a na koniec wrocimy bez pokoju he he. nie, na serio, orientujesz sie jak to jest? a jakie sa w ogole prognozy na pomorze zachodnie? ech rozmarzylam sie........

a jeszcze mi sie przypomnialo, kiedys ktoras z Was robila malosolne ogoreczki (ANULEK?), moze ktos dac mi przepis jak to sie roboi? bo ja dzis duzo koperku kupilam i przyszedl mi pomysl na malosolne...

co do siary, ja nie mam, nie mialam tez w pierwszej ciazy ale za to po porodzie i karmilam prawie poltora roku, wiec nie martwilabym sie KAROLA ze siara moze miec wplyw na pokarm pozniej...
i uwazam ze jak sie dyskretnie karmi to nie ma co sie martwic innymi, no ale jakbym byla u kogos czy ktos u mnie to bym MARCELINA tez wyszla do drugiego pokoju, no chyba ze to kawalerka;-)

kurde wlasnie objadlam sie czekolada i troche mi za slodko.......

Do góry