Hej kochane
alez tu cicho z rana
Ja sie usiluje wyciszyc troche po wczorajszej wizycie z mlodym u alergologa bo mnie tak wqr..... ze do tej pory mnie trzyma. Skonczylo sie bólem brzucha, skurczami i podwójna dawką Nospy. Na szczescie skurcze przeszły w nocy. A bylo tak
- mlody chory od grudnia wiec jak sie wkoncu udalo do alergologa aby sprawdzic czy przyczyna jest alergi lub astma i na co jest uczulony no to bylo ze pilnie na testy trzeba przyjechac
- pojechalismy wczoraj, wczesniej 10 dni nie mogl brac lekow na alergie wiec sie męczyl z katarem siennym itp
- zaczynaja robic testy, pani mu naklada alergen a on zaczyna kaszlec (logiczne skoro jest to alergen wziewny a on jest bez lekow)
- lekarka wybiega z gabinetu ze przerwac testy bo dziecko kaszle i do nas mowi ze przyjsc we wrzesniu na powtorke
- no ta ja juz kur....ca w sekunde i mowie ze co sie niby ma do wrzesnia zmienic?? przeciez sie nie wyleczy do wrzesnia!! tak samo zareaguje na alergen
- a ona na to ze jak testy we wrzesniu nie wyjda to bedzie myslec co dalej!!!
- tu juz ryk moj i dzika awantura ze B. mnie wyprowadzil i sam poszedl gadac z lekarka, ktora mu powiedziala to samo a jak zapytal to co dziecko ma teraz brac znowu cale lato antybiotyki bo bedzie chorowal tak jak do tej pory a diagnozy nie mozna zrobic?? Powiedziala ze to sie ma pediatra martwic!!! A pediatra cala nadzieje pokladala w alrgologu
- ja wiem ze mozna zrobic testy z krwi, gdzie nie ma bezposredniego kontaktu dziecka z alergenem ale przeciez nikt nie zaproponuje bo to drogie i niech sobie rodzice zrobia we wlasnym zakresie :-
-
-
-( i niech sie dziecko męczy jak rodzicow nie stac co ich to obchodzi
To tyle z wczorajszej wizyty, dzis szukam gdzie mozna isc prywatnie, B. poszedl to wszystko skonsultowac z pediatra - bo mlody od tych testow kaszle i nie wiem czy znowu nie rozwinie sie zapalenie oskrzeli albo krtani (juz tym razem mamy zapowiedziany antybiotyk w zastrzykach bo wszystkie mozliwe juz wykorzystane w zbyt krotkim czasie)
Dzieki Wam za głosy na mame
jestescie kochane
Anna - ja tez uwazam ze dom samotnej matki to dobre CHWILOWE rozwiazanie, bo bedziesz miala tam opieke i chwile wytchnienia i czas na wymyslenie planu jak dzialac, a tam pracuja ludzie ktorzy beda wiedzieli jak mozna Wam pomoc, trzymaj sie!!!
Witam Nowe Sierpniówki