reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie kochane :) tesknilam za wami w tym szpitalu :)
Wyszlam dzis po wszelkich badaniach - mam zwiekszone dawki lekow na cisnienie, musze sie bardzo oszczedzac i byc pod stala kontrola. Napewno przed porodem bede musiala troche polezec w szpitalau na obserwacji. Oczywiscie dbac o diete kontrolowac wage, odpoczywac i sie nie denerwowac. (przy przyjeciu do szpitala z newrow mialam cisnienie 190/110) A ze nerwowa jestem ostatnio strasznie to mi w szpitalu podawali relanium 2 razy dziennie (bylam w szoku ze to mozna w ciazy) i ketonal domiesniowo na silny ból glowy. Z dobrych wiadomosci to cukier mam idealny (mierzyli mi 5 razy dziennie:szok:) morfologia tez w miare. Ale magnez i b6 musze brac.
Nasluchalam sie i naogladalam jak to na ginekologii roznych rzeczy i to tez mnie stresowalo ale bardzo fajny szpital, personel i lekarze. Jedakl dobrze byc w szpitalu pod kontrola wlasnego gina. Moj wszystko monitorowal, uspokajal mnie i moglam na niego liczyc. Warto bylo jechac taki kawal drogi i rodzic tez bym tam chciala.
Oli - nasze dzieci rowno choruja, moj wlasnie spac przez kaszel nie moze - nie ma goraczki ale temp. 33,9 i caly spocony - nie wiem czy mu zeby 5 nie ida bo sie za buzie w dzien trzymal i ucho i slabo jadl. w kazdym razie jutro lekarz. Zdrowia dla Piotrusia
Karole -najlepszego!!!
Nadrobilam Was wiec jestem na biezaco - nie wiedzialam o tych dodatkowych tygodniach - jestescie nieocenione :)
Co do awantury to sie nie wypowiem bo mi sie denerwowac nie wolno :) buziaki na dobranoc:tak:

Ewa fajnie, że już jesteś z nami, zleciało szybciutko. Oszczędzaj się jak najwięcej teraz. Kurcze widzisz ja to jest z tymi dziećmi :rofl2:, zdrowia Wam życzymy

Ja zostałam na dwa dni sama z małym. W nocy się obudził i tak mi zaczął kasłać, że zwymiotował :-( Ale się przestraszyłam bo zaczął się jakoś trząść. Ale w końcu zasnął. Oczywiście spał ze mną i także dziś jestem nie wyspana.

Słonko wyszło, początek weekendu
clap.gif
miłego weekendu

witam się piątkowo:-)
EwaK witaj z powrotem, dobrze że już jesteś, uważaj na siebie.
ja dawno nie robiłam badań, więc nie wiem jak to u mnie wygląda i co z cukrzycą. wizytę mam dopiero 31.03., następną za miesiąc, a badania można odebrać dopiero przy wizycie, chore.

ja dzisiaj małą znowu zatrzymałam w domu, bo strasznie kaszle i znowu oczy ropieją :-(

nie wiem, co dzisiaj zrobić na obiad, pomysły mi się skończyły... jakoś brak mi inwencji ostatnio.

witaj Cokies, wiesz co, ja też mam te skurcze od kilku dni, nie cierpię tego, zazwyczaj jak u Ciebie na wieczór, szczególnie jak się kładę spać. wydaje mi się, że to trochę wcześnie, jakiś to niepokój we mnie wywołuje.

A propos włosów, to za mną też ostatnio chodzą zmiany, mam ochotę na baleyage albo takie modne ostatnio 2 kolory na włosach a la odrosty... chyba zaszaleję.

Ostatnia edycja:
Ewak-witaj witaj...oby już było dobrze.
Oli-lenka- to chyba taka pogoda ,ciepło to i bakterie i wirusy w powietrzu maja raj.wiec dzieci raz dwa łapią .mam nadzieje ze szybko wydobrzeja.

Ja tez do fryzjera chce,już chce pasemka ,bo wychodzilam z brązu wiec teraz mam taki ciemny miodowy,a ma być blond-blond mama.no i długie już są i grzywka wpada w oczy.ja włosy z długich obcielam na początku ciazy-najlepsza decyzja ever.
Lenka- włosy a la odrost tez bardzo mi sie podobają .jak sie zdecydujesz to koniecznie foto.

reklama
Dokładnie ,bo pewnie pani fryzjerka Krysia z osiedlowego zakładu nie będzie wiedziała o co chodzi.hahaha.

Do góry