reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ewa-witam w domu, super że u ciebie juz sie unormowało i zdrówka dla Nikosia
lenka- nie martw sie skurczami bo to normalne ponoć, wyczytałam ze okolo 20-stego tygodnia takie skurcze to normalka chyba że pojawiają sie często i regularnie to wtedy do szpitala

byłam dzis wyniki zrobic popoludniu odbiór zobaczymy jak ja stoję, a wtorek mam wizytę i USG połówkowe:)

reklama
Cześć dziewczyny, jestem na tym etapie ciązy co wy i mam pytanie odnośnie mojej dolegliwości. Może któraś z was ma taką napiętą skórę na brzuchu, czuje to jak chodzę, tak jakby brzuch mnie ciągnął, także najlepiej bym chodziła schylona. A po jedzeniu to juz wogóle. Nie wiem czy to sie tak mocno skóra naciąga czy to coś poważnego, bo strasznie mi to przeszkadza. Dzięki za odp. i pozdrawiam wszystkich!

no moze jak brzuszek nagle wyskoczył to skóra napieta ,nie zdazyla sie przygotowac.tez polecam kremowanie.
JA czasem jak chce sie wyciągnąć to mam takie uczucie ze nie moge bardziej bo mam za mało skóry na brzuchu...;);)

Witaj Ewa, cześć reszta dziewuszek :-)
U mnie dzisiaj szaro i buro. Niebawem czuję,że deszczyk spadnie.
Leń mnie zlapał a o 15 muszę jechać na seminarium dyplomowe...

Witajcie!
Ewa dobrze, że już w domku jesteś:-)

Mi od paru dni twardnieje podbrzusze i to kilka razy za dnia nawet i rano też budzi mnie twardszy brzuch. Niepokoję się, że to szkodzi maluchowi, a do przyjemnych też nie należy:no: Czy Wy to rozumiecie pod określeniem skurcze?

EwaK witaj kochana, szybko mineło dobrze że juz jesteś z nami, życze zdrowka dla malego, bo taki czas że dzieciaczki cos choruja.
Mnie tez się dzis nic nie chce na dworze jakos pochmurnie narazie i tak siedze sobie przed TV

czesc
witam w ten malo przyjemny dzien - taka pogoda ze sie nawet z lozka nie chce wstac
a ja dzis o 6.30 juz bylam pod przychodnia bylam 15 w kolejce na badania, przyjmuja od 7.00 tylko 30osob, ledwo tam stalam- mordercza godz przyszlam do domku i spac o 11 wstalam
milego dnia dziewczynky
lece zaraz na zakupy, cos na obiad by sie przydalo

EwaK super, że już jesteś w domu:-)
EwaK, Oli.B zdrówka dla waszych chłopaków 223.gif,
Moja Wiki też coś dzisiaj zaczęła w nocy kaszleć myślę że nic z tego nie wyjdzie bo jutro idziemy do knajpy na 70lat teścia, a chciałabym sobie trochę pojejść smakołyków a nie siedzieć w domu.

reklama
witam:)
Nadrobiłam troszkę....:)
Karolap wszystkiego naj z okazji urodzin!

Karolaola życzę ci jeszcze wiele wspaniałych rocznic:) Co do fryzury to zmieniaj jak masz potrzebę:) Jak to mój M. mówi, włosy nie ręka, odrosną:) chociaż jak ja ostatnio poszłam do mojego fryzjera i chciałam brąz to mi powiedział ,że nie będzie mi w ciąży robił żadnych radykalnych zmian bo mi hormony szaleją i później będę żałować:)

Ewa witamy ponownie:) zdrówka życzę:)

Co do napięcia brzucha to jak podniosę ręce do góry to tez mam wrażenie,że coś mnie ciągnie i mam za mało skóry....

Termin ślubu ustalony na nowo:) 28 kwiecień! Mam nadzieję,że już nie będziemy musieli przekładać...

A gdzie Monila?????

Do góry