reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
jeszcze raz krok po kroku :
panel kontrolny
edytuj sygnature
i ten link co masz wpisz do
insertimage.png
i zapisz :) powinno zadzialac :)

Witaj taycia na kiedy masz termin??

wlasnie nie wiem :D:D
Myslisz,ze powinnam nalezec do wrzesniakow? :)
Ja dopiero ide do lekarza w niedziele,zeby w ogole potwierdzil ciaze,bo jedyne co zrobilam to dwa testy,ktore wykazaly ciaze. Ostatnia @ mialam 21 listopada,wiec termin wychodzi od 26 sierpnia nawet do 2 wrzesnia ( rozne stronki ) ...

Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim i przyłączam się do was. Moja ciąża pomimo, że bardzo chciana i planowana jest dla mnie sporym zaskoczeniem, mam coraz więcej obaw i dlatego myślę, że z Wami będzie mi łatwiej, raźniej i weselej. A tak poza tym to ja czuję się dobrze, tylko ciągle bym sikała, spała i jadła (i właśnie mam ochotę na pizze) :-)

edyta.editt:
uważaj na mentosy, w poprzedniej ciąży pochłanialam ogromne ich ilości ( szczególnie winogronowe), do czasu aż dostałam po nich sr...rozwolnienia:shocked2:

reklama
Do góry