reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim i przyłączam się do was. Moja ciąża pomimo, że bardzo chciana i planowana jest dla mnie sporym zaskoczeniem, mam coraz więcej obaw i dlatego myślę, że z Wami będzie mi łatwiej, raźniej i weselej. A tak poza tym to ja czuję się dobrze, tylko ciągle bym sikała, spała i jadła (i właśnie mam ochotę na pizze) :-)

edyta.editt:
uważaj na mentosy, w poprzedniej ciąży pochłanialam ogromne ich ilości ( szczególnie winogronowe), do czasu aż dostałam po nich sr...rozwolnienia:shocked2:

Ja tez sikam jak najeta... co 2-3 godziny... szok :)
Och,ja tez tu jestem by razem z Wami dzielic radosci i smutki :)
Pozdrwiam :)

Witam was kochane;) widze ze juz od rana pilnie piszecie;) ja odrazu jak wstałam szybko musialam zjesc sniadanko zanim zacznie mnie mdlic bo jak juz bedzie mnie mdlic to pojedzone mam;p i udało sie zdazylam przed mdlosciami:):))

Myszka1987 - jak tylko dotre do gina to moze bedzie w stanie mi powiedziec na kiedy mam termin,ale wydaje mi sie,ze bedzie to koncowka sierpnia :)

taycia na pewno wstepnie powie przewidywany termin wiec bedziesz przynajmniej orientacyjnie wiedziec a kiedy masz wizyte?? Ja potwierdzilam swoja w 5 tyg ale wiem ze nie zawsze w tym czasie juz widac:)

reklama
tak , myszko masz racje... od niedzieli bede juz bardziej oswiecona.. moze nawet bedzie juz serduszko bilo,bo akurat rozpocznie sie 7 tydzien? :) ciekawa jestem...

Do góry