reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej Dziewczyny!!!
Ja dzisiaj jadlam płatki i pilam herbatke, wszystko w łóżku :) lezalam jeszcze z 15 minut zanim wstalam i póki co czuje się dobrze :))))
na zwolnienie nie pójdę,jestem na okresie probnym :( i obawiam się,ze za niedługo będę bezrobotna :((
pozdrawiam Wszystkie sierpnióweczki :)))

reklama
a85 a do kiedy jesteś na okresie próbnym? bo z tego co wiem to jak ci się kończy okres próbny i nie przedłużą z Tobą umowy to wtedy możesz iść na zwolnienie i zus wypłaca ci pieniądze. Nie jestem tego pewna na 100% bo mówił mi o tym kiedyś mój księgowy ale akurat wtedy nie byłam zainteresowana tematem .Ale warto się dowiedzieć. Zawsze jakaś kasa wpadnie.

Witam Was serdecznie!

A ze tak sie zapytam... jak z waszymi humorami? ja jestem nieznosna i sama ze soba nie moge wytrzymac,ciagle sie zloszcze, wkurzam, krzycze... dzisiaj dopiero sroda.. usg w niedziele... jestes tam moja kochana fasolko czy nie?? :( nie znosze tej niepewnosci...

7 tydzień i 3 dzień. Zrobiłąm sobie suwaczek tylko coś nie chce mi się wkleić muszę coś popróbować :-)

Ja sie wlasnie zastanawiam czy to sierpien bedzie, czy wrzesien... :) u mnie wychodzi 'porod' od 26 sierpnia do 2 wrzesnia.. zalezy na jakich stronkach :)
Bo roznie mi wszedzie wychodzi ja dzisiaj 6 tygodni i 3 dni :)
Ja wlasnie zauwazylam jak to sie robi :
wchodzisz do panel kontrolny, edytuj sygnature i wtedy wejdz sobie w suwaczka i dodaj url (tam taki znaczek na dodaj obrazek)... powinno zadzialac :)

Witam sie dzis porannie;-)
jesli chodzi o badania asiacur to nie jest to taki proste ginekologowie nie lubia jak sie chodzi do dwoch, nie powiem wie Pan/pani co chce badania z nfz ogolnie mam lekarza prowadzacego ale nie ma kontraktu chyba by mnie smiechem zabili, a tak to do rodzinnego nie pójde po skierowanie na badania bo juz mialam nieprzyjemna sytuacje i wiem ze rodzinni nie chca wypisywac recept za ginow bo niektore badania kosztowne i ida na ich konto....

reklama
Do góry