reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej Dziewczyny!!!
Ja dzisiaj jadlam płatki i pilam herbatke, wszystko w łóżku :) lezalam jeszcze z 15 minut zanim wstalam i póki co czuje się dobrze :))))
na zwolnienie nie pójdę,jestem na okresie probnym :( i obawiam się,ze za niedługo będę bezrobotna :((
pozdrawiam Wszystkie sierpnióweczki :)))

reklama
a85 a do kiedy jesteś na okresie próbnym? bo z tego co wiem to jak ci się kończy okres próbny i nie przedłużą z Tobą umowy to wtedy możesz iść na zwolnienie i zus wypłaca ci pieniądze. Nie jestem tego pewna na 100% bo mówił mi o tym kiedyś mój księgowy ale akurat wtedy nie byłam zainteresowana tematem .Ale warto się dowiedzieć. Zawsze jakaś kasa wpadnie.

Witam Was serdecznie!

A ze tak sie zapytam... jak z waszymi humorami? ja jestem nieznosna i sama ze soba nie moge wytrzymac,ciagle sie zloszcze, wkurzam, krzycze... dzisiaj dopiero sroda.. usg w niedziele... jestes tam moja kochana fasolko czy nie?? :( nie znosze tej niepewnosci...

7 tydzień i 3 dzień. Zrobiłąm sobie suwaczek tylko coś nie chce mi się wkleić muszę coś popróbować :-)

Ja sie wlasnie zastanawiam czy to sierpien bedzie, czy wrzesien... :) u mnie wychodzi 'porod' od 26 sierpnia do 2 wrzesnia.. zalezy na jakich stronkach :)
Bo roznie mi wszedzie wychodzi ja dzisiaj 6 tygodni i 3 dni :)
Ja wlasnie zauwazylam jak to sie robi :
wchodzisz do panel kontrolny, edytuj sygnature i wtedy wejdz sobie w suwaczka i dodaj url (tam taki znaczek na dodaj obrazek)... powinno zadzialac :)

Witam sie dzis porannie;-)
jesli chodzi o badania asiacur to nie jest to taki proste ginekologowie nie lubia jak sie chodzi do dwoch, nie powiem wie Pan/pani co chce badania z nfz ogolnie mam lekarza prowadzacego ale nie ma kontraktu chyba by mnie smiechem zabili, a tak to do rodzinnego nie pójde po skierowanie na badania bo juz mialam nieprzyjemna sytuacje i wiem ze rodzinni nie chca wypisywac recept za ginow bo niektore badania kosztowne i ida na ich konto....

reklama
Do góry