reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej, ja już po szkole :) ufff chyba wreszcie moge zacząc odpoczywać!!!
Jutro zakupy a od poneidzialku wielkie przedświąteczne pieczenie ciasteczek :)

Widze, że temat objawów i betek sie pojawił. Mnie ten temat też martwi..prócz dużych i bolących piersi oraz wieczornego bólu podbrzusz nic mi nie dolega....robiłam betek w 13 dniu po owu i wyszła 112...tak patrze na wasze i sie zastanawiam czy to nie było za mało?? ale nie bede jej powtarzać, nie chce sie denerwować.
@ nie ma a to najwazniejszy znak :) Czekam na wizyte u gin :)

reklama
Ja najbardziej martwię się wynikiem bety, niby wzrost jest prawidłowy ale na granicy normy, a brak objawów to chyba tego konsekwencja..
edyta.editt a Ty miałaś betę robioną? Jak tak jakie masz wyniki?

Witam i ja :)
Chciałam się dopisać do Was;)
Test wyszedł pozytywny :)a do lekarza wybiorę się być może w przyszłym tygodniu.
Jestem mamą OGROMNEGO łobuziaka Małgosi :)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe i obecne mamusie!

ja dzis popadlam w panike, moje piersi przestaly byc tkliwe, eh... skonczylo sie telefonowaniem do oddzialu wczesnej ciazy, placzem strachem ... niewiem sama jak to okreslic, opisac... w szpitalu powiedzieli ze to nic nie musi znaczyc, ze mam zadzwonic w poniedzialek i porozmawiac jeszcze raz, jak dalej nie bede czuc sie w ciazy to zrobia scan, oczywiscie pobieglam kupic test ten digital (pomyslalam,ze ja hormony spadly to test bedzie slabszy...(tam sa podzielone wyniki 3-4tyg, 4-5tyg, 5+ tyg ) zrobilam ten test wymuszajac siusi ale wynik wyskoczyl szybko i to ten 5+ wiec sie juz uspokoilam.
niewiem co wlasciwie myslec, juz czuje sie ok i odziwo spokojna czy to moje hormony dzialaja tak na mnie? czy moze faktycznie jest cos nie tak

szuszu888 ja mam też dziwne uczucie,że może być coś nie tak...muszę wytrzymac do środy-brzuszek już mniej boli-mam tylko leciutkie pobolewania jak na miesiączkę.Oj chyba za dużo o tym myślę...bazuka witamy!

Edyta.editt dziękuję za przywitanie. Dziewczyny nie przejmujcie się brakiem objawów. Przecież każdy organizm znosi ciążę inaczej. Ja przy pierwszej ciąży jako pierwszy objaw miałam niesamowitą "rozwiązłość" żołądka a tym razem mdłości i wymioty męczą mnie od tygodnia i przyznam, że wolałabym nie mieć tych objawów :):no:

Hejka:) dołączam do sierpniówek:) według wszelkich obliczeń zaczęłam właśnie 7 tydzień ciąży. Już drugiej ciąży. W czwartek idę dopiero do lekarza, bo umówić się przed świętami nie jest wcale tak prosto. Mam nadzieję, że tam w środku wszystko w porządku. Zeby się nic niedobrego nie okazało dzień przed wigilią. Zrobiłam już 4 testy ciążowe i zerkam na nie co jakiś czas, żeby się upewnić, że to prawda. bolą mnie cycki i ciągnie podbrzusze. Więc chyba dobrze.. Mam nadzieję, że w czwartek usłyszę już bicie małego serduszka i będę mogła się wyluzować wreszcie! pozdrawiam i witam wszytskie mamy z sierpnia!

Hej dziewczyny!
Wpisuję się do sierpnióweczek:-) Termin mam na 19-ego. Czuję się dobrze, tylko mam lekkie mdłości i ciągle ziewam. Byłam już u lekarza, jednak nie miałam robionych żadnych badań, jedynie założoną kartę ciąży i ogólny wywiad. Mieszkam za granicą i taka procedura to norma tutaj. Następną wizytę mam dopiero w 12tc i wtedy będę miała robione badania. Na razie muszę czekać :-(

Dzień dobry!

U mnie też humorek dobry. Właśnie dowiedziałam się, że mojej koleżance (też po poronieniu jest) wyszły dzis 2 kreseczki :-D więc obie będziemy sierpniówkami.

U mnie objawów jakichkolwiek dalej brak - trochę to niepokojące :dry:

reklama
Dzień dobry!

U mnie też humorek dobry. Właśnie dowiedziałam się, że mojej koleżance (też po poronieniu jest) wyszły dzis 2 kreseczki :-D więc obie będziemy sierpniówkami.

U mnie objawów jakichkolwiek dalej brak - trochę to niepokojące :dry:

Nie martw się na zapas! Trzeba być dobrej myśli!:)

Życzę miłego dnia :)

Do góry