reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam nowe sierpniowki :)

u mnie dzis juz niece lepiej choc dalej zaniepokojona jutro bede dzwonic do szpitala i prosic o usg zobaczymy co mi powiedza, tym czasem spadam robic pierogi, bo wczoraj pol dnia plakalam........
zycze spokojnej niedzieli

reklama
Witam wszystkie mamusie. Dolaczam do Was bo ja rowniez swoj termin mam na sierpien 2011 :):) Aktualnie jestem w siodmym tyg. i jestem bardzo szczesliwa. Czuje zmeczenie, czasem pobolewa mnie brzuch, momentami chce po prostu poplakac, wielkich mdlosci nie mam - tzn nie wymoiotuje. Wiec jest ok :)
Pozdrawiam raz jeszcze i zycze milej niedzieli
Ps: Wybaczcie, ze pisze bez polskich znakow, ale niestety taka posiadam klawiature.

czesc
ja tu u was nowa :o)
i jeszcze nie wiem czy termin bedzie na sierpnia czy na wrzesnia- dopiero po swietach ide do lekarza
zdecydowalam sie tu napisac bo - razem raznej
Naja wiem chyba o co chodzi z tym brzuchem ja tez to mam, wczoraj mialam dosc mocny skorcz ze az mi sie slabo zrobilo, usiadlam ale zaraz przeszedl- troszke sie przestraszylam ale dzis wszystko oki

pozdraiwam

dzień dobry :-)

ile nowych mam do nas dołączyło! WITAM!! :-)

się rozpisałyście kobietki przez ta sobotę łohoho! i tak siedzę i myślę że ja to chyba jakaś dziwna jestem, bo oprócz bólu w podbrzuszu wieczorem nie dokucza mi nic i jestem przeszczęśliwa z tego powodu, bo gdybym miała drugą ciążę znosić tak tragicznie jak z Michałem: wymiotowanie w autobusach, na przystankach...oj straszne to było. na pewno nie miałabym siły na opiekę nad Miśkiem więc Bóg wie co robi. A Wy kobietki kochane nie martwcie się na zapas, bo to wcale nie reguła że wszystkie muszą mieć mdłości i tkliwe piersi, wiele kobiet nie wierzy że jest w ciąży do czasu aż pojawi się brzuszek, o czymś to chyba świadczy. Więc główki do góry i brzuszki do przodu.

Miłego niedzielnego popołudnia.
Lecę na drzemkę ;*

witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Mama nadzieję że dołączę do zespołu sierpniowego.
Cały czas czekam na potwierdzenie - test sikaniec(+) beta hcg (+) tyle że na usg nic nie widać ;(
Według ostatniej @ to byłby 5t 5d.
Martwię się już bo albo jest to bardzo wczesna ciąża albo pozamaciczna - mam nadzieję że to pierwsze. Na ostatnim usg lekarz dostrzegł jakby pęcherzyk w macicy ale na 100% nie był pewien bo miał dopiero 3 mm.

dzień dobry :-)

ile nowych mam do nas dołączyło! WITAM!! :-)
A Wy kobietki kochane nie martwcie się na zapas, bo to wcale nie reguła że wszystkie muszą mieć mdłości i tkliwe piersi, wiele kobiet nie wierzy że jest w ciąży do czasu aż pojawi się brzuszek, o czymś to chyba świadczy. Więc główki do góry i brzuszki do przodu.

Miłego niedzielnego popołudnia.
Lecę na drzemkę ;*

cos w tym jest ja tak do konca nie dowierzam, jak zobacze dzidize na usg to uwierze... jeszcze troszke :-)

Serdecznie witam nowe zafasolkowane kobitki:-) noo to coraz nas więcej na sierpień jest .. i tak ma byc :tak::-)powodzenia dziewczyny:-)

Witam wszystkie nowe Mamusie sierpniowe :) Niech wyniki badań będą pomyślne :)
kamilaedi trzymam kciuki, żeby okazał się to fałszywy alarm, mam nadzieję, że dziś masz lepszy dzień...
A gdzie się podziała reszta dziewczyn? Oli, sagaa, monia, musia, nadzieja...uciekłyście na zamknięte forum?
Ja dziś walczę z przeziębieniem i trochę się tym martwię, że mnie dopadło. W tym pierwszym trymestrze wszystko jest ważne...i nie powinno być przeziębień :-(

Pojawiam się i ja ;-))). Dzisiaj nie miałam za bardzo czasu żeby zajrzeć do Was. Wczoraj czułam się fatalnie ale dzisiaj jest ok. Mam nadzieję, że taki stan utrzyma się chociaż do środy bo wtedy mam ostatni dzień pracy.
Witam Nowe Mamusie. Jeżeli chodzi o objawy to zgadzam sie, że każda z nas jest inna i z tymi objawami może być różnie. Mnie np nie bolą piersi.Nadal jestem śpiąca i wczoraj miałam mdłości ale ogólnie nie jest źle.
Tonya walcz i nie daj się chorobie. Pozdrawiam Cie Bardzo Ciepło Kochana.

reklama
i ja też Was witam bardzo ciepło! Mam podobną sytuację jak np Katamaran - też nie ma pewności czy to będzie sierpień czy wrzesień. U mnie też bardzo wczesna ciąża i też się martwię, a raczej martwiłam, aż do wczorajszej wizyty u gina, który skutecznie zdołał mnie uspokoić. Dostałam duphaston, bo dwa miesiące temu poroniłam samoistnie. Ale mimo wszystko jestem dobrej myśli i Wam też to radzę! Tylko spokój i zajmowanie czyś przyjemnym myśli nam pomoże :))

Do góry