reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam serdecznie. I mnie nie było jakiś czas ale miałam problemy z kompem. Muszę powiedzieć, że niestety i ja się czuję kiepsko. Nie mam siły i mdli mnie. Nie ma reguły czy rano czy wieczorem. Okropność. Dobrze, że niedługo świeta i mozna będzie odpocząć. Posprzątałam troszeczke i przymierzam się do choinki, ale nie mam natchnienia. Pozdrawiam ...:-)

reklama
Witam sierpnióweczki kolejne:-)
Moniek ja też dzis mialam energie ale szok teraz jednak padam nie mam juz sily ale przynajmniej czysto i przyjemnie;-)

Witam ciężarówki ! jak czytam jakie macie obiawy - że już prawie każdą z Was mdli i wszystkim niedobrze , to się zaczynam martwić. Mi gorączka dziś nie odpuszcza najwyższa dziś to 37,7 i mega silny katar- jestem już tą chorobą wykończona :( spać nie mogę (choć bardzo chcę) bo nos zatkany i oddychać sie normalnie nie da:( przez to wszystko mam doła że może moja choroba wpłynąć na ciąże i psychicznie zdołowana jestem ... w poniedziałek jak będzie lepiej pójdę na betę, żeby się uspokoić przed świetami.

Agalula też jestem chora, więc doskonale Cię rozumiem:-(Katar, gardło boli strasznie...ogólnie masakra. Ale ciążowych objawów brak...to pewnie dlatego, że mój wynik bety jest bardzo niski:-( Dobrze chociaż, że moja mama zabrała naszą 4-letnią córcię na weekend do siebie, mogę trochę odsapnąć.

Dziewczyny, ja też nie mam żadnych objawów. Nic, kompletnie. Martwiłam się tym, ale stwierdziłam, że nie warto sie dołować, bo i tak na nic nie mam wpływu.

U nas choinka ubrana. To nasze pierwsze święta w nowym mieszkaniu. Choineczkę mąż mial kupić małą, a kupił wysoka i rozłożystą, tak, że nam ozdób i lampek zabrakło. Musimy dokupić.

My choinkę dopiero jutro ubieramy, musimy bombki dokupić, bo te z zeszłego roku potłukły nam nasze koty:-) A właśnie bardzo się zdziwiłam, w piątek odebrałam wyniki na tokso i wyszły mi ujemne, cieszę się, ale słyszałam że gorzej jest zarazić się w ciąży niż przed, więc teraz muszę bardzo uważać.
W poprzedniej ciąży czułam się fatalnie, a teraz zamiast się cieszyć że czuję się super to martwię się,że coś nie tak..babie to nie dogodzisz..:-D

my też mamy kota ale badań na tokso jeszcze nie robiłam - dopiero w poniedziałek zrobię.
jedyne z dzisiejszych objawów to popłakałam się na brzdąc w opałach.

:-D Ja mam jeden objaw :ogromny, wrażliwy biust:-) Zawsze był duży, ale teraz już miseczka F,co będzie pod koniec ciąży i podczas karmienia..już się boję;-)

reklama
szuszu888 ja mam też dziwne uczucie,że może być coś nie tak...muszę wytrzymac do środy-brzuszek już mniej boli-mam tylko leciutkie pobolewania jak na miesiączkę.Oj chyba za dużo o tym myślę...bazuka witamy!

Do góry