reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dzieki tonya :) witam nowe mamuski :D
ja dzis nieco lepiej, pol dnia lepilam pierogi wiec niemialam czasu nie martwic :)
jutro zadzwonie do szpitala moze sie ulituja i zrobia usg i bede wiedziec co i jak :)
uciekam poodpoczywac jutro z samego rana wpadne do was :) sciskam dziewczyny
milej nocy zycze :D:D

HEj dziewczyny!!! witam Nowe mamy i gratuluję standardowo;-)
Tonya nie mialam neta i sil dzis zle sie czuje kuruj mi sie tam!!:-)
dziewczyny kazdy organizm inny tak jak i ciaza barkiem objawów sie nie pzrejmujcie! Ja tez mam mdlosic i zaliczylam 2 hefta dzis znowu w niedziele i caly dzien jem ;/ bole glowy itd nic nie ustepuje jak na razie.
Kamila spokojnie też miałam taki schiz ale wrocilo do normy sa dni kiedu bola piersi mocniej a sa dni kiedy slabiej, bylo to przed usg i tez mialam schizy ale wszytsko sie wyjasnilo u Ciebie też tak musi byc!!!
I w ogóle strasznie mi brzuch wydeło nie dośc że miaąłm swojego sadła troche to teraz już w masakra i nie unikne pytan w rodzinie czy jestem taka gruba czy w ciazy :p
Pozdrawiam sierpnióweczki:-)

Ostatnia edycja:
Witam się :)

Nie bylo mnie troche, bo bylismy u rodziców z małym dzisiaj... Jakos taki ciezki humor mam ostatnio, ale to niewazne ;) W pon mam wizyte u ginek to sie ciesze ze swoje malenstwo zobacze:tak:

A co u was?

musia trzymam kciuki za wizytę &&&
Tyle w siebie wlałam herbaty z cytryna i miodem, czosnku, cebuli itp. że musi być dobrze jutro. Na razie to tylko katar, ale u mnie często kończy się zapaleniem zatok więc muszę uważać. Mój M. się mna zajmuje jak królową to nie mam na co narzekać...;-) Ale miałam już jutro do mojej rodziny pojechać, a tak to nici, trzeba odłożyć, bo tylko dzieci pozarażam...

A ja sie dziś czuje fatalnie....straaasznie boli mnie głowa aż mi nie dobrze...a nie moge mojego leku wiząc :( A czy wogole moge cos przeciwbolego łyknać...ponoć Apap??

Czytałam, że paracetamol można ostatecznie. Ale radzę wypróbuj pozycję z jogi na bóle głowy najpierw. W leżeniu na plecach wyprostowane nogi przełóż za głowę i wytrzymaj chwilę tą pozycję. Możesz nogi zgiąć w kolanach, jak będzie Ci wygodniej. Ponoć pomaga, nie sprawdzałam sama, bo rzadko mnie głowa boli

monila chociaż nie przepadam za arką noego to piosenka bardzo fajna a najlepsze są slajdy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry