reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

agulalula- my tez nie mamy slubu :) choc bardzo chcemy miec, tylko jeszcze troche musimy poczekac :( mysle ze najpozniej 2012 przy odrobinie szczscia w natepnym roku,
tyle ze nam sie marzy maly slub w barcelonie my i swiadkowie i zostac tam na tydzien dwa i popowrocie zrobic imprezke- nigdy nie bylam fanka wielkich wesel..... a slub w barcelonie-:happy2: marze o tym

devi- my sie przymierzamy w styczniu zaczac rozmowy z bankami i tez kupowac chate- zobaczymy jak pojdzie :)

co o stronek to moja ulubiona jest mamazone :) maja kalendarz z filmikami i tlumacza co si dzieje w danym dniu Kalendarz ciąży: 3 tydzień ciąży - www.mamazone.pl

mnie tez cos mdlosci dopadly wczoraj wieczorem ;( wogole zabiegany ten piatek byl, wrocilam do domu ok 11 i mnie dopadlo(poranne mdlosci co?)- myslalam ze skonczy sie bliskim spotkanie z wc ale zjadlam cos i jakos udalo mi sie zasnac, dzis rano powrtorka z rozrywki ale w mniejszym nasileniu bo herbatce przeszlo :) dzis mam w planach robienie pierogow mnmnmn... uwielbiam pierogi, ale to dopiero popoludniu narazie zostaje w lozku do 12 przynajmniej :D

reklama
Dzień dobry Mamuśki :-D
Ja mam humor dzis dużo lepszy. Postanowiłam nie czytać nic o wielkości pęcherzyków i tp, żeby sie nie dołować. Muszę nastawić się pozytywnie, na pewno bedzie wszystko dobrze.

Ja mam w planach dzis wielkie sprzątanie. Mąż wlaśnie pojechał kupić choinkę, bo w tygodniu nie będzie kiedy, więc wieczorem pewnie bedzie ubieranie :-)

Miłego dnia!

Witajcie!
Ja od rana sprzątam-dzisiejsze samopoczucie(póki co) super-możne dlatego,że M ma wolne i siedzi w domciu-zajmuje się Naszym Żywym Skarbem.Jak Księżna pójdzie spać-to odpisze na wcześniejsze wiadomości.
Pa

Cześć dziewczyny :-)
Wczoraj miałam fatalny wieczór, niestety mdłości się nasilają, chociaż może to i dobrze, znaczy, że hormony rosną :)
sagaa jak zwolnic Cię nie mogą to wiele Ci nie grozi, mam nadzieję, że sie wszystko poukłada. Ja mam w poniedziałek rozmowę z szefową w mojej drugiej pracy - trochę się denerwuję, ale przeżyć trzeba.
musia mam nadzieje, że dzis dzień będzie lepszy ;-)
szuszu beta powinna się podwajać mniej więcej co drugi dzień, więc wydaje mi się, że w widełkach się łapiesz, a przedziały są takie szerokie, bo to bardzo indywidualna sprawa organizmu. Bądź dobrej myśli
kamilaedi ale będziesz miała romantyczny ślub, super :)
kahaka tak trzymaj kochana, najlepiej nie zadręczac się dołującymi myślami. Też dziś ubieramy choinkę, jak ja to lubię robić :biggrin2:

Tonya Ty mnie nie strasz,ja mam nadzieję,że i mnie ominą mdłości-póki co miałam tylko dwa razy zawartość żołądka w przełyku,ale udało się opanować sytuację.
Marlen MK WITAJ!
kahaka
tak trzymaj-ja zaciskam kciuki,aby wszystko ułożyło się jak najlepiej!
a85 to tak jak ja-tez mam wizytę w środę.

Ostatnia edycja:
edyta no nic nie mówie, ale u mnie dziś fatalnie, non stop mnie mdli mija tylko na jakieś trzy minuty po jedzeniu, a potem znowu...ale do ubierania choinki się zmobilizowałam :-) Stoi piękna błyszcząca srebrno-szklana....
Przeczytałam, że kropki rosną w tym tygodniu codziennie 1mm - to pewnie stąd te mdłości ;-)

czesc dziewczny;) ale mam dzis doła....normlanie wszystko mnie dołuje...:( jakos tak do d...py czy co;( sama nie wiem o co chodzi ale top pewnie przez te hormony..;/ no i jakby tego było mało to od samego rana mdli mnie tak strasznie ze szok....a na jedzenie nie potrafię patrzeć;/ Miłego dnia ciezaróweczki:)

reklama
I przyszła moja pora na powrót na forum :)
Ostatnio gościłam tu jako mama wrześniowa 2007 i oto nasza wrześnióweczka zapewne będzie miała rodzeństwo. Dziś test pokazał dwie kreseczki. Według moich wyliczeń termin przypada mi na 23 sierpnia. Teraz na potwierdzenie już tylko beta i wizyta u lekarza.

Witam sierpniowe mamy 2011 :)

Do góry