reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej Dziewczyny!
Ja dalej loda chociaż jednego codziennie muszę zjeść :p
ale tez zaczynam schizowac,bo czuje się tak normalnie,
dzisiaj pytałam się Mamy czy można się czuć tak normalnie... Nic mnie nie boli,cycki tez nie :( tylko chodzę i bekam,
wizytę mam dopiero 29,jeszcze tyle czasu!!!!martwie się

reklama
a85 nie martw się na pewno wszystko jest wporzadku;) mi mdłości już trochę przechodzą tzn nie mam już ich tak dużo jak wcześniej a cycki no cóż dalej bolą.... ja jutro mam wizyte znowu bo wyniki badan musze pokazac;)

dziewczyny, a moze to własnie taki okres ze powoli objawy wczesnej ciązy odchadza, brzuchy jeszcze sie nie wybiły i teraz jestesmy w takim ciąziowym 'zawieszeniu'.Przeciez prze cała ciaze nie bedziemy miały mdłosci, uczucia zmeczenia itd. :)
Trzeba sie cieszyc ze normalnie funkconujemy bo przeciez ciaża to nie choroba, wiec czego objawy wy chcecie :)

Dzień Dobry :)

gosia:)-WITAMY!!!!
Oli.B-nic się kochana nie martw ,że po Tobie nic nie widać i brak objawów,ja jestem bardzo szczupła ,brzuch zawsze miałam jak deska i może dlatego teraz nie mieszczę się w spodenki,zresztą każda kobitka jest inna zobaczysz ,że już w krótce i ty będziesz miała okrąglutki brzusio:-),a co do objawów i dolegliwości to mi przeszły mdłości już około 1,5 -2 tyg.temu teraz rzadko kiedy przez chwilę jeszcze mnie zamdli ale to- rzadkość.Piersi też już bolą mnie o wiele mniej nie tak jak wcześniej ,siusiam tylko raz w nocy .Mimo tego z dzidzią wszystko O.K wczoraj widziałam jak fikała koziołki i machała rączkami na usg.Nie zamartwiajcie się dziewczynki -wszystko będzie dobrze.:tak:

devi to nie jest tak że mi przeszły objawy ja ich nie miałam oczywiście, że ciąża to nie choroba ale my już tak mamy, że zamartwiamy się cały czas :-)

Hej dziewczyny ja dzis mam wizyte i chyba mi lekarz zrobi usg genetyczne bo to juz ten czas. Wprawdzie nic nie mowil ale ostatnia wizyta byla glownie z powodu moich plamien i na tym sie skupila. Juz zaczelam sie denerwowac po tych wzystkich strasznych wiadomosciach. Ale to mam nadzieje moje schizy bo objawy mam tylko jakby przytlumione przez chorobe.Cycki to mam w rozmiarze chyba F i bola strasznie. Mój B. oczywiscie zachwycony:-). Musze jeszcze odebrac wyniki badan i wymyslec jakies kartki dla dziadkow bo młody jeszcze laurki nie narysuje.
Powiedzcie mi czy wszytkie robilyscie badania na HIV i rozyczke? bo mi lekarz nie kazal i nie wiem co zrobic bo juz majatek wydalam na badania.

mal-gosia -masz rację ,my wszystkie mamy taką ciążową "schize" zamartwiania się wszystkim,ale po I trymestrze mam nadzieje ,że chociaż w pewnym stopniu nam to zmaleje:tak:
EwaK-mój doktorek tez nie kazał mi przynajmniej jak na razie robienia wyników ani na HIV,ani na różyczkę czy Toksoplazmozę.Robiłam ostanio na żółtaczkę ,mimo iż jestem zaszczepiona.Trzymam za Ciebie kciuki i daj znać jak tam wyglądają te badania prenatalne bo ja muszę na nie jechać aż do Szczecina, w Świnoujściu tego nie robią.Nic sie nie martw wszystko będzie O.K:tak:

dziewczyny, a moze to własnie taki okres ze powoli objawy wczesnej ciązy odchadza, brzuchy jeszcze sie nie wybiły i teraz jestesmy w takim ciąziowym 'zawieszeniu'.Przeciez prze cała ciaze nie bedziemy miały mdłosci, uczucia zmeczenia itd. :)
Trzeba sie cieszyc ze normalnie funkconujemy bo przeciez ciaża to nie choroba, wiec czego objawy wy chcecie :)

Dzień Dobry :)
Tez bym chciała aby moje objawy juz odeszły. miała kilka spokojnych dni a tu zaczeło dochodzić do bliskich spotkać z P.Kibelkiem... Nie mam juz siły...
Dzisiaj pomimo iz nic nie jadłam rano... oczywiście znowu musiało nadejś.:p a wczoraj wieczorem po zjedzeniu 2porcji pysznego kapuśniaczku tez całe jedzenie zwrocilam... :p i jak tu zyc zdrowo??:p

reklama
EwaK na HIV robiłam przed pierwszym porodem i teraz już nie robię, a na różyczkę miałam zlecenie od razu. Robiłam i przy pierwszym i teraz też, wole chuchać na zimne :-)

Do góry