reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A ja mam pytanko,szczegołnie do dziewczyn gdzie rodzice tez sotana dziadkami po raz pierwszy:
Czy szykujecie coś wyjątkowego na zbliżający się Dzień Babci i Dzidka??
Ja tak sie włąśnie zastanawim czy czegos nie wymyslec...ale nie mam pomysłu:/

reklama
Hej ,hej powiedzcie dziewczyny czy wy też się nie mieścicie w żadne spodnie????:szok:,bo ja wchodzę tylko w 1 parę rurek ,które są rozciągliwe i były od nowości ciutkę za szerokie w pasie ,więc nosiłam paseczek,teraz to już bez paseczka.Ogólnie to ja jestem bardzo szczupła taki szczypiorek ze mnie przy 168 cm.wzrostu waże 55 kilo-jak mały wróbel:-).Zawsze dużo jadłam ale zupełnie nie mam tendencji do tycia.Wczoraj weszłam w 12 tydzień a już 4 pary moich ulubionych porteczek zrobiły pa pa!!!.Z drugiej strony to się cieszę ,że brzuszek rośnie,ale trzeba pomyślec o nowe garderobie:tak:

hej, zaglądam tu sporadycznie, bo zwyczajnie nie mam siły usiąść do kompa.
Po pracy szybko coś zjem chwilę z synkiem posiedzę i uciekam spać... to spanie mnie dobija, jak Wy sobie z tym radzicie??
Dobrze, że mąż bardzo pomaga, stara się :)

devi, w poprzedniej ciąży po prostu zadzwoniliśmy do "dziadków" z życzeniami, których wcale się nie spodziewali :) Nie mamy rodziców na miejscu, widujemy się najwyżej co miesiąc, dwa. Pamiętam że bardzo się ucieszyli :)

Kasica Malagoo juz jest ok wczoraj mialam kape;/ wielkie dzieki za zainteresowanie;-)
Dzis bylam na pogotowiu bo mam problemy z dolem ale doatlam masci i usg za darmo maluszka sobie podejrzalam;-)
Devi co do pomyslow to moze foto fasolki i zrobic laurke od dzidziusia w brzuszku dla babci i dziadka????
Lena ja jestem przy ciele ale w spodnie sie mieszcze jeszcze ale brzuch juz mam duzy i 3 kg do przodu;-)
Szuszu jak samopoczucie ??
Gabinia zycze powodzonka, 3 maj sie podziwiam Cie;-)

Cholera dziewczyny martwię się strasznie u Was brzuchy już, nie mieścicie się w spodnie. A po mnie nic nie widać, zero brzucha, objawów żadnych :-(, w spodnie wszystkie się mieszczę nawet te najbardziej obcisłe. A USG dopiero 25 zaczynam schizować. :-(

Oli- spokojnie, u mnie tez wiekszych zmian nie ma. W spodnie tez sie wszytskie mieszcze tak samo jak wczesniej, spanie mi odeszło, cycki już nie bola :/ja już sie wogole ciazowo nie czuje ..... a usg dopoiero 28 wiec musze czekac o 3 dni dłuzej od Ciebie :) Bedzie dobrze :)

Dzięki devi myślę że spokojne będziemy jak ruchy będziemy czuć. :tak: przynajmniej ja. A najbardziej już w sierpniu

reklama
Oli nie przejmuj sie, ja tez wczesniej pisalam, ze obajwow nie mam (piersi mnie tylko bola). co do spodni, to wprawdzie chodze w jednych bo sa szersze, ale w inne tez bym sie zmiescila, ale nie chce brzucha sciskac i dlatego chodze w tych tych luzniejszych.

I wizyte u ginek. mam tez dopiero 25, a strasznie sie juz nie cierpliwie...

Do góry