reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A ja mam pytanko,szczegołnie do dziewczyn gdzie rodzice tez sotana dziadkami po raz pierwszy:
Czy szykujecie coś wyjątkowego na zbliżający się Dzień Babci i Dzidka??
Ja tak sie włąśnie zastanawim czy czegos nie wymyslec...ale nie mam pomysłu:/

reklama
Hej ,hej powiedzcie dziewczyny czy wy też się nie mieścicie w żadne spodnie????:szok:,bo ja wchodzę tylko w 1 parę rurek ,które są rozciągliwe i były od nowości ciutkę za szerokie w pasie ,więc nosiłam paseczek,teraz to już bez paseczka.Ogólnie to ja jestem bardzo szczupła taki szczypiorek ze mnie przy 168 cm.wzrostu waże 55 kilo-jak mały wróbel:-).Zawsze dużo jadłam ale zupełnie nie mam tendencji do tycia.Wczoraj weszłam w 12 tydzień a już 4 pary moich ulubionych porteczek zrobiły pa pa!!!.Z drugiej strony to się cieszę ,że brzuszek rośnie,ale trzeba pomyślec o nowe garderobie:tak:

hej, zaglądam tu sporadycznie, bo zwyczajnie nie mam siły usiąść do kompa.
Po pracy szybko coś zjem chwilę z synkiem posiedzę i uciekam spać... to spanie mnie dobija, jak Wy sobie z tym radzicie??
Dobrze, że mąż bardzo pomaga, stara się :)

devi, w poprzedniej ciąży po prostu zadzwoniliśmy do "dziadków" z życzeniami, których wcale się nie spodziewali :) Nie mamy rodziców na miejscu, widujemy się najwyżej co miesiąc, dwa. Pamiętam że bardzo się ucieszyli :)

Kasica Malagoo juz jest ok wczoraj mialam kape;/ wielkie dzieki za zainteresowanie;-)
Dzis bylam na pogotowiu bo mam problemy z dolem ale doatlam masci i usg za darmo maluszka sobie podejrzalam;-)
Devi co do pomyslow to moze foto fasolki i zrobic laurke od dzidziusia w brzuszku dla babci i dziadka????
Lena ja jestem przy ciele ale w spodnie sie mieszcze jeszcze ale brzuch juz mam duzy i 3 kg do przodu;-)
Szuszu jak samopoczucie ??
Gabinia zycze powodzonka, 3 maj sie podziwiam Cie;-)

Cholera dziewczyny martwię się strasznie u Was brzuchy już, nie mieścicie się w spodnie. A po mnie nic nie widać, zero brzucha, objawów żadnych :-(, w spodnie wszystkie się mieszczę nawet te najbardziej obcisłe. A USG dopiero 25 zaczynam schizować. :-(

Oli- spokojnie, u mnie tez wiekszych zmian nie ma. W spodnie tez sie wszytskie mieszcze tak samo jak wczesniej, spanie mi odeszło, cycki już nie bola :/ja już sie wogole ciazowo nie czuje ..... a usg dopoiero 28 wiec musze czekac o 3 dni dłuzej od Ciebie :) Bedzie dobrze :)

Dzięki devi myślę że spokojne będziemy jak ruchy będziemy czuć. :tak: przynajmniej ja. A najbardziej już w sierpniu

reklama
Oli nie przejmuj sie, ja tez wczesniej pisalam, ze obajwow nie mam (piersi mnie tylko bola). co do spodni, to wprawdzie chodze w jednych bo sa szersze, ale w inne tez bym sie zmiescila, ale nie chce brzucha sciskac i dlatego chodze w tych tych luzniejszych.

I wizyte u ginek. mam tez dopiero 25, a strasznie sie juz nie cierpliwie...

Do góry