reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam z rana.

Ja w duchu troche zazdroszcze mama bez ciazowych objawow. U mnie ciaza to jednak robi wrazenie, jak choroba bo, dzis znow zostalam w domu. Czuje sie podle a do tego bede biegala po lekarzach.

Trzymajcie kciuki, dzisiaj lece na chwile do pracy na spotkanie z szefowa, zeby poinformowac ja o ciazy...

Fajnie patrzec, jak numerki w suwaczkach zmieniaja sie powoli na dwu-cyfrowe!

reklama
Malgo- Oj fajnie,fajnie... jednak mnie jeszcze 2 tyg pozostały :)
ja tez czuje sie dzis fatalnie... i nie mam siły ruszyć tylka do szkoły... mam nadzieje ze szybko to przejdzie bo non stop wymiotuje...
a to strasznie osłabia...
3mam kciuki i pisz co i jak szefowa zareagowała... :)

Ewa ja miałam robione badania na Hiv i różyczkę. Trzymam dzisiaj kciuki. Daj znać jak wygląda to usg genetyczne bo ja go mam 27/01.
Ja też juz nie mam objawów. Czasami mnie zemdli ale to przypuszczam przez moją wyszukaną dietę ( mc.donald. słodycze, ogórki kiszone, activia ze śliwką i to wszystko w niedługim odstępie czasu:)
Nawet dzisiaj jakby mniej piersi bolą i cały czas się dotykam:) To jest choroba ale głowy:)
Poza tym trochę mnie brzuch pobolewa, ale to pewnie przez to ,że rośnie bo od 3 dni tak mnie znacznie wybrzuszyło.

Ja też juz nie mam objawów. Czasami mnie zemdli ale to przypuszczam przez moją wyszukaną dietę ( mc.donald. słodycze, ogórki kiszone, activia ze śliwką i to wszystko w niedługim odstępie czasu:)
Nawet dzisiaj jakby mniej piersi bolą i cały czas się dotykam:) To jest choroba ale głowy:)
Poza tym trochę mnie brzuch pobolewa, ale to pewnie przez to ,że rośnie bo od 3 dni tak mnie znacznie wybrzuszyło

maggie- jakbym czytała o sobie
Malgoo- daj znac po rozmowie z szefowa :)

no napewno nie jest miłe....ja pamietam jak zwiezli mnie na blok operacyjny i powiedziałam do anestiazolg zeby mi zawiązała oczy i czymś uszy zatkała bo nie chem nic widziec ani słyszec - to sie zasmiała i mnie uspiła a wstepnie bylo ustalone znieczulenie zewnatrz oponowe, którego potwornie sie bałam... moj lelarz powiedział, ze u nas to kieruja w takich przypadkach na CC ale to sie okaze... wtedy tez miałm miec Cc bo niby byłam za wąska ale coż nikt mi tego nie wpisał no i wyszło jak wyszło... ja się porod samego w sobie nie boje ale nie chcem aby moje dziecko przechodził to co mój synek i życie przez kilka miesięcy w obawie czy wszytko jest wporzadku choc tego do dnia dzisiejszego nie wiedomo, gdyż dziecko się ciagle rozwija i rośnie!!!! Ale i tak bede sie upierac przy CC chyba za duzo przeszłam po pierwszym porodzie i moze to egodityczne ale naprawde moja psycha chyba sie jakos zakodowała na kolejny poród..SN!!! pozyjemy zobaczymy i moze urodzimy natrualnie hehe i bedzie spoko bez problemów!!!

Witam z rana.

Ja w duchu troche zazdroszcze mama bez ciazowych objawow. U mnie ciaza to jednak robi wrazenie, jak choroba bo, dzis znow zostalam w domu. Czuje sie podle a do tego bede biegala po lekarzach.

Trzymajcie kciuki, dzisiaj lece na chwile do pracy na spotkanie z szefowa, zeby poinformowac ja o ciazy...

Fajnie patrzec, jak numerki w suwaczkach zmieniaja sie powoli na dwu-cyfrowe!

Trzymam mocno kciuki!:*

Witam :-)
A ja znowu przywitałam się z Panem WC... tym razem żołądek nie przyjął niewinnego banana... lodówka mi śmierdzi, apetytu nie mam,a tu obiad dla Męża trzeba zrobić... jejku,jak długo będę jeszcze się tak męczyć??? :-( grrrr....
Wizytę u gino mam w niedzielę,więc modlę się,żeby z fasolinką było wszystko ok... to na tyle tych moich bazgroł.

Pozdrawiam :-)

taycia -napewno wszystko z dzidzią jest O.K:tak:.Każda z nas ma te obawy ,ale bądż dobrej myśli:-).Ja przed każdym badaniem usg mam takiego stresa,że cała się trzęse.

Ja też LANA... a tym razem jeszcze bardziej,bo Mąż chce wejść ze mną i zobaczyć maleństwo :-) :-) Miłego dzionka dziewczyny!

reklama
Witam dziewczyny
Nie było mnie tu trochę, bo jak większość miałam schizę, doła. Przez piątek i sobotę stwierdziłam, że mi cycki oklapły nie bolą już tak jak wcześniej, mniejsze mdłości itp.,itd.(naszczęście wróciło wszystko do normy).
Niedziela też nie była dla mnie łaskawa pół dnia płakałam, dowiedziałam się, że moja koleżanka umarła na raka piersi:-(, była w moim wieku zostawiła dzieci w wieku 2 i 6 lat, jakoś nie umię się z tym pogodzić co to za sprawiedliwość na tym świecie, pijaki, złodzieje, zabójcy jakoś nie chorują długo żyją i mają po 5 dzieci.
Mam pytanie do was jak wy myślicie, czy jako kobieta w ciąży mogę iść na pogrzeb? Parę osób mi mówiło, że są takie zabobony i lepiej żebym nie szła.

Do góry