reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hejka lasencje!
u mnie tez schiza troche- obudzilam sie rano po cudownych 10 godz snu:-D i stwierdzilam ze piersi miekkie i od razu sie przestraszylam, teraz troche bardziej ciazowe z wieczora i w dzien troche mi bylo niedobrze wiecmam nadzieje ze wsio ok, ale naprawde usg i wizyta raz na miesiac to na poczatku ciazy wg mnie za malo, OLI NAJA WY juz 25.01 a ja dopiero wizyte mam 31.01 wiec tez czekam niecierpliwie jak WY

GABINIA przeprowadzasz sie do berlina? powodzenia!

co do spodni to jeszcze na luzik pasuja, choc wieczorami brzuch wypycha he he

susumali to pozostalo nam cierpliwie czekac.
Chociaz ja tez czasem mam glupie mysli, czy z dzidzia wszystko ok - a to wszystko przez ten brak jakis wiekszych objawow, no i te pierwsze nie pewne 3 m-ce...

Dziewczyny, jak czytam jak odzyskujecie energie i wychodzicie z domu na zakupy, czy spotkania to wam troche zazdroszcze. Ja jutro ide do lekarza po zwolnienie bo ani mdlosci ani oslabienie nie odchodza.

U mnie brzucha tez jeszcze za bardzo nie widac. A to, co widac, to tluszczyk i zaparcia.

Ja wlasnie zagonilam M. do robienia nalesnikow. Mialy byc z serkiem ale zeby mu ulatwic to beda z dzemem. Pierwszy taz w zyciu bedzie robil nalesniki bidulek, jestem ciekawa, jak mu pojdzie. Narazie slysze podejrzane odglosy z kuchni :-)

Malgo ,moze jak te mdłości nie dają ci tak żyć to poproś jutro swojego gina o czopki torecan - mnie włąśnie gin przepisał na mdłości. Ja jeszcze nie próbowałam, bo one mogą powodować senność i ograniczoną percepcję podczas prowadzenia auta, a ja właśnie jeżdżę autem do pracy. Ale jak Ty siedzisz w domu, to mogłabyś spróbować. Może zapytaj swojego gina.

A mój suwaczek przekłamuje wiek ciąży, bo nie jestem w 10t. Wszystkie pewnie mają ustawione cykle 28dniowe a ja mam dużo dłuższy.

Witam sie serdecznie i mam nadzieje, ze tez dotrwam z wami do sierpnia tu na tym watku:-)
termin mam na 29 sierpnia ale tak z miesiaczki. We wtorek ide do gina zeby sprawdzic czy wszystko ok to wtedy z usg pewnie cos wyjdzie konkretniej.
A obawiam sie gdyz o drugie dziecko staramy sie juz trzy lata a w zeszlym roku w lipcu - tzn lipcu 2009 - poronilam w 9tc. Jeszcze prawie nikt nie wie o naszej ciazy bo nie chce nawet o tym rozmawiac, czekaam tylko kiedy te magiczne 12tc minie a ciagna sie niemilosiernie...
caly czas sprawdzam czy piersi mnie wciaz bola i martwie sie jak nie mam mdlosci. Codziennie tez przesypiam ale leze cale popoludnia...
mam nadzieje, ze tym razem uslysze seduszko i zostane drugi raz mama w sierpniu
pozdrawiam wszystkie mamusie i brzuszki

Gosia :) - trzymam kciuki za dzidzię!

Witam Was wieczorną porą...
Dzisiaj miałam aktywny dzień... pomagałam Mężowi sprzątać ścierając kurze ,a później pojechaliśmy na zakupy. Padam na twarz... ale to dobrze,może prześpię całą noc. Ostatnimi czasy często się w nocy budzę... poza tym cokolwiek zjem to mi niedobrze... już nie mam siły na to :-(
Ja jeszcze tydzień na zwolnieniu... ciekawe jak się miewa fasolka. Moja kicia chyba czuje,że Pani w ciąży,bo położyła się centralnie na mój brzuch i zasnęła. Chyba wie,że fasolka jest słabiutka...
Malgo - naleśniki :-) jestem specjalistką :-)mniam, mniam... któraś z Was namiętnie je lody,że aż sama musiałam je dzisiaj włożyć do koszyka :-)
Pozdrawiam Was wszystkie zajadając śliwki :-)

witam wieczorową porą ;)

Pluszaczek my znowu na jednym forum :))

ja na dzień babci miałam dać zdjęcie z USG ale moja córunia się wygadała dzisiaj i nici z niespodzianki :-D

a jest taka szczęśliwa ze marzyła o siostrze aż się popłakała bo nie mogę jej powiedzieć ze nie bedzie na 100% chłopca

Dzień dobry dziewczynki

Usnęłam wczoraj o 20-tej i spałam do tej pory, pewnie i dużej bym spała, ale młody mnie obudził głośnym MAAAAMMMMMA :-D
taycia ja jem tak lody :-) codziennie waniliowe koniecznie od Grycana :-)
gosia witamy :) i trzymamy &&&&

reklama
Witam gosia i życzę powodzenia:)

Mnie niestety tez już troszkę ciasno w spodniach. Jak siedzę w pracy to je po prostu rozpinam:)
Oj jak się cieszę,że już coraz bliżej II trymestru:)

Do góry