reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Nie czytałam was co pisałyście wpadam na sekundę podziękować MARCELINIE- chatka jest zajebista! Pyszotka. A ja nie lubię słodkości:) Mój mąż już chyba 5 kawałków zjadł, zresztą wszystkim smakowało. Herbatniczki zmiękły idealnie:D
DZIĘKUJĘ

reklama
hej rybka!

nie mam pojęcia, może wieczorki z męzami ;-) ja już dawno po kąpieli małej, karmieniu i przed chwilą prasowałam. teraz pora by coś kolację zjeść,
a jak tam końcówka ciąży?

u mnie ok:-) trochę szybciej się męczę ;-) i w nocy gorzej ze spaniem :-) jak malutka?:-)

rybka pierwsze z dwa dni po powrocie do domu były sajgonem, nie było czasu na nic, cały czas coś, ale teraz nie narzekam, jest OK, mała jest wspaniała, w nocy w miarę śpi ze dwa razy trzeba wstać. Ubiegłej nocy miałam luksus bo K wstawał :-) mam nadzieję, że i tej tak będzie bo ja to się nawstaję jak on pojedzie na 2 tygodnie do roboty.

spokojnej nocki Wam życzę :-) ja uciekam odpoczywać!

rybka pierwsze z dwa dni po powrocie do domu były sajgonem, nie było czasu na nic, cały czas coś, ale teraz nie narzekam, jest OK, mała jest wspaniała, w nocy w miarę śpi ze dwa razy trzeba wstać. Ubiegłej nocy miałam luksus bo K wstawał :-) mam nadzieję, że i tej tak będzie bo ja to się nawstaję jak on pojedzie na 2 tygodnie do roboty.

spokojnej nocki Wam życzę :-) ja uciekam odpoczywać!
dobranoc :-)

Devi słodziak z tego Twojego Mikołajka, a mój Arturo uparty jak baran...nie chce wychodzić

Cześć Dziewczyny!!!
Tonya ja Ciebie podziwiam, jakby mi sie pojawily jakies skurcze i zobaczylabym, ze sa regularne to wystarczylyby mi 3 regularne i na bank jestem w szpitalu :) a Ty sobie czekasz i Ci przechodzą, no szok!!!:)))

Dziewczyny a kłuje Was w szyjce? dokładnie w tym miejscu co kiedyś szuszu malowała!
ja nie wiem co to jest, czy to są skurcze czy co? ale tak boli jakby szpilki mi ktoś wbijał i mam wtedy wrażenie jakby mi się sikać chciało, masakra jak to wszystko musi boleć!

A85 mnie te skurcze nieregularne trzymają z przerwami od środy...co ja bym tak długo w szpitalu robiła??? Wolę w domu siedzieć i liczyć na to, że pojadę z rozwarciem na co najmniej 4 cm :-) A kłuje mnie bardzo często i wierz mi, że to nie jest najgorszy ból już dla mnie ;-)

Trzymajcie kciukasy dziewczyny może wreszcie tej nocy się rozpakuję...cały czas odchodzi mi śluz z niteczkami krwi - szyjka gotowa znaczy się, tylko mocnych skurczy potrzeba...

reklama
Do góry