reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Nie czytałam was co pisałyście wpadam na sekundę podziękować MARCELINIE- chatka jest zajebista! Pyszotka. A ja nie lubię słodkości:) Mój mąż już chyba 5 kawałków zjadł, zresztą wszystkim smakowało. Herbatniczki zmiękły idealnie:D
DZIĘKUJĘ

reklama
hej rybka!

nie mam pojęcia, może wieczorki z męzami ;-) ja już dawno po kąpieli małej, karmieniu i przed chwilą prasowałam. teraz pora by coś kolację zjeść,
a jak tam końcówka ciąży?

u mnie ok:-) trochę szybciej się męczę ;-) i w nocy gorzej ze spaniem :-) jak malutka?:-)

rybka pierwsze z dwa dni po powrocie do domu były sajgonem, nie było czasu na nic, cały czas coś, ale teraz nie narzekam, jest OK, mała jest wspaniała, w nocy w miarę śpi ze dwa razy trzeba wstać. Ubiegłej nocy miałam luksus bo K wstawał :-) mam nadzieję, że i tej tak będzie bo ja to się nawstaję jak on pojedzie na 2 tygodnie do roboty.

spokojnej nocki Wam życzę :-) ja uciekam odpoczywać!

rybka pierwsze z dwa dni po powrocie do domu były sajgonem, nie było czasu na nic, cały czas coś, ale teraz nie narzekam, jest OK, mała jest wspaniała, w nocy w miarę śpi ze dwa razy trzeba wstać. Ubiegłej nocy miałam luksus bo K wstawał :-) mam nadzieję, że i tej tak będzie bo ja to się nawstaję jak on pojedzie na 2 tygodnie do roboty.

spokojnej nocki Wam życzę :-) ja uciekam odpoczywać!
dobranoc :-)

Devi słodziak z tego Twojego Mikołajka, a mój Arturo uparty jak baran...nie chce wychodzić

Cześć Dziewczyny!!!
Tonya ja Ciebie podziwiam, jakby mi sie pojawily jakies skurcze i zobaczylabym, ze sa regularne to wystarczylyby mi 3 regularne i na bank jestem w szpitalu :) a Ty sobie czekasz i Ci przechodzą, no szok!!!:)))

Dziewczyny a kłuje Was w szyjce? dokładnie w tym miejscu co kiedyś szuszu malowała!
ja nie wiem co to jest, czy to są skurcze czy co? ale tak boli jakby szpilki mi ktoś wbijał i mam wtedy wrażenie jakby mi się sikać chciało, masakra jak to wszystko musi boleć!

A85 mnie te skurcze nieregularne trzymają z przerwami od środy...co ja bym tak długo w szpitalu robiła??? Wolę w domu siedzieć i liczyć na to, że pojadę z rozwarciem na co najmniej 4 cm :-) A kłuje mnie bardzo często i wierz mi, że to nie jest najgorszy ból już dla mnie ;-)

Trzymajcie kciukasy dziewczyny może wreszcie tej nocy się rozpakuję...cały czas odchodzi mi śluz z niteczkami krwi - szyjka gotowa znaczy się, tylko mocnych skurczy potrzeba...

reklama
Do góry