reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
zrobiłam, sprzątnęłam, rozpływam się..
ajjj gówniany ten twaróg, rzadki jak sr......ka ;) nie ma to jak prawdziwy w kostce.. teraz siedzą obie chatki w lodówce, rano polewa i wyżerka.. a teraz pod prysznic i na szaszłyki z grilla do znajomych, do jutra już raczej !

szuszu, milego wieczoru z kolezanka.

Ja dopiero wrocilam do domu. Polozna kazala mi duzo chodzic, no to chodzilam...po sklepach:-D Kupilam sobie 2 pizamki z krotkimi spodenkami w rozmiarze 18 :szok: zeby mnie nic pod brzuchem ani na cyckach nie uciskalo teraz ani po porodzie.

Od dwoch dni mam bole podbrzusza i nieregularne skurcze. Bol jak na miesiaczke i strasznie meczacy. Dzwonilam do szpitala, kazali wziac paracetamol :baffled: i czekac na rozwoj sytuacji. Jak pani powiedziala, ze to wczesny porod to az mi serce z radosci podskoczylo a jak dodala, ze to moze trwac nawet ponad tydzien to mi rownie szybko wszystko opadlo...:-(

A ja sie wynudziłam za wszystkie czasy :-) zrobiłam chatke, qrde, jakie to pyszne:-) wypiłam szklankę piwa i dalej nic. Jestem od dwóch dni jakaś taka śpiąca i nawet noc ładnie przesypiam.
Maggie, ja wiem jedno, jeśli nie urodzę w tym tygodniu, to na początku następnego na pewno :-) i gdzieś mam grudzień ;-):-D:-D
A, tak jak devi pisała w wolnych chwilach krecę bioderkami :-D

Mój młody był karmiony mlekiem modyfikowanym na żądanie i nie wyglądał jak pulpet, dobrze sie rozwijał i bywało, że w dzień spał po 5 godzin. To wszystko zależy od dziecka.

Zrobiłam ciacha i jak zwykle pycha.

Była koleżanka ze swoim 4-latkiem (prawie) i mam dość. Normalnie masakra i armagedon w jednym. Chłopaki bawili się zgodnie pół godziny, a później to rozpierducha. Moje dziecko nadaje się tylko do zabawy ze starszymi, z rówieśnikami mu odpier............ .

A co Wy tak dziś wszystkie z tą chatką: Akutan, Marcelina, Bishopka ? No i co, długo się to robi?

U mnie dziś zero skurczy, tylko bolesne prostowania małej, ruchów też nie za wiele. Ogólnie lipton. Chyba się ziści ten termin 21 sierpnia jak wychodzi z USG.Ło boże...

Mucha, jak ta glutownica działa do odkurzacza?? Nie wyssysa to mózgu przy okazji?;-) Bo jak taka rewela to może i ja zakupię, bo z fridą to akcja z wyciąganiem jak uciebie była jak Filip był mniejszy, a on dostawał spazmów aż.

reklama
Do góry