reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ja nie z drzemki, ale też dołączam na chwilkę, bo zaraz M. przyjedzie i obiadek muszę podszykować...
Podłogi błyszczą, ale jedzie tym sidoluxem w całym domu - fuj, tego nie przewidziałam. Na razie robię wielki przeciąg :-)

Ale tu co niektóre pospały sobie....śpijcie śpijcie póki możecie :-D

Nadzieja dołączam do klubu kobiet, które czekają z utęsknieniem na akcję...;-)

Bishopka, no właśnie Li ostatnio coś przesadza. Normalnie wstawała 7 - szła podrzemać chwile po 8 do 9, tak wiesz po jedzonku. Potem dopiero o 14 i 16.30 max wstawała. Po 20 już leżała w łóżku. A od tygodnia.. wstaje mi o 8, idzie spać po 9, wstaje o 10.30, idzie spać o 14 wstaje przed 18, idzie spać przed 21 i do rana do 8 (i troche zaczeła w tym momencie marudzić wieczorem przed spaniem).
Więc uznałam, że będę mądrzejsza. Dzisiaj wyeliminowałam jej poranną drzemkę (czyli wstała o 8), przetrzymałam do 13.30 i mówię -super max 3 godziny i wstaje, i znowu po 20 śpi. a ta oczywiście w dupie miała że wcześniej ją położyłam i wstała po 17 :|. Najgorsze jest to, że mi się chce tak spać że sama śpię jak zabita i nawet nie mam jak jej obudzić, bo to ona budzi mnie:-D
Także jak widzisz nie siedzi po nocach. Tomek mówi, że jest 'leloch' po mnie :-D

A faktycznie Bishopka mamy identyczny wiek ciąży. No zobaczymy, może w jednym dniu nam się uda, to by dopiero było :-D Ja już dziś odstawiłam herbatkę malinową na rzecz mikstury imbirowej :-)

Bishopka - do tej Herbaty mogę dorzucić ciacho jabłkowe z kruszonką. Dziś z okazji przespania połowy nocy, upiekłam ciacho, i z chęcią się podzielę nim zeby samej go nie zjeść xD

leloch :-D:-D ja tez z moja Karolina tak spalam, z Mateuszem tylko w ciazy mi sie chcialo spac, a teraz to nie moge spac w ogole :wściekła/y: łąże po nocach, a Grzesiek tylko mówi, "co tak lazisz, połóz sie Kasiulku" :wściekła/y:czym doprowadza mnie do szewskiej pasji. Nie wiem czy teraz to ja kiedykolwiek sie wyspie. A ty korzystaj, zwlaszcza, ze Li Ci daje :-) złote dziecko, ciekawe po kim?, pewnie po ojcu :-p:happy:

reklama
Bishopka, mi jakby płacili za spanie, to byłabym najlepiej zarabiającym człowiekiem :-D. Tylko teraz w nocy mam problem ze spaniem (co widać po aktywności na forum) bo odstawiłam magnez i mega drętwieją mi ręce, co uniemożliwia spanie.

Teraz się zastanawiam, jak urodzę jak bardzo będę sfrustrowana jak skończą się moje drzemeczki w ciągu dnia :-(

edit. jeszcze się zastanawiasz po kim złote dziecko? Mało to ja o moim Tomku napisałam ?:-D

Do góry