reklama
LANA
Fanka BB :)
Blackbery -leż kochana może minie w sumie to ten tydzień mogłabyś jeszcze poczekać ale jak maleństwo się uprze to nic nie poradzisz .
Ja tak jeszcze na chwilkę do Was wpadłam bo dokładam jeszcze co nie co do walichy na jutro .Właśnie skończyłam gotować zupine dla Wiki i mężusia co by mieli na 2 dni bo będą tacy zaganiani przez ten mój szpital ,że nie będą mieli czasu załadować.Później sobie coś już sami upitraszą .Takiego zapachu narobiłam w całej chacie tą zupą ,że chyba sama się na nią skuszę:-) o a córa właśnie już krzyczy "mamo nalej mi tej zupy do kubka"
W czwartek dam Wam kochane znać mam tam chyba 2 nr.tel. więc puszczę eska z wiadomością po cesarce.
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!!
Ja tak jeszcze na chwilkę do Was wpadłam bo dokładam jeszcze co nie co do walichy na jutro .Właśnie skończyłam gotować zupine dla Wiki i mężusia co by mieli na 2 dni bo będą tacy zaganiani przez ten mój szpital ,że nie będą mieli czasu załadować.Później sobie coś już sami upitraszą .Takiego zapachu narobiłam w całej chacie tą zupą ,że chyba sama się na nią skuszę:-) o a córa właśnie już krzyczy "mamo nalej mi tej zupy do kubka"
W czwartek dam Wam kochane znać mam tam chyba 2 nr.tel. więc puszczę eska z wiadomością po cesarce.
sagaa31
Bishopka jestem zwinelma zagle na obiad z mezem i dlatego ze pustakmi swiecilo jestem na chwile i spadam probowalam sie dobrac do meza ale nie chce
Mucha niezle masz spanie...
Marcelina wbijaja sie poki masz czas bo ponziej to kiespko bedzie z dialogami
Tonya Bishopka nie wiem na ktora stawiac ja tyko dzien do przodu a pewno po was urodze;P
Mucha niezle masz spanie...
Marcelina wbijaja sie poki masz czas bo ponziej to kiespko bedzie z dialogami
Tonya Bishopka nie wiem na ktora stawiac ja tyko dzien do przodu a pewno po was urodze;P
Trzymamy i czekamy na wiesci. Powodzenia :-)Blackbery -leż kochana może minie w sumie to ten tydzień mogłabyś jeszcze poczekać ale jak maleństwo się uprze to nic nie poradzisz .
sagaa31
a jak nie to Cie znjade i przyjade ztym bzuchem podziwiac Twoje malenstwosagaa urodzisz z nami, obiecuje Ci to
jestem zaa jak nie to Cie znjade i przyjade ztym bzuchem podziwiac Twoje malenstwo
zapraszam nawet z malenstwem.
A teraz sie pozegnam, moze jeszcze wejde, choc nie wiem bo wisza mi nad szyja. jakbym miala w domu 10 komputerow, to tez bylby wszystkie zajete Bawcie sie grzeSZnie, oczywiscie te co juz moga ;-)
Najwyżej będę jak BeyonceAkashia, a dupa rosnie ;-)
reklama