reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja już zjadłam pół blachy :zawstydzona/y: takiego ciepłego i to jeszcze ze śmietaną :x
A co się tyczy spania. To mam tak samo. Dziś od ponad tygodnia udało mi się `względnie odespać`, już nawet moja poducha mi nie pomaga :-(

reklama
Blackbery -leż kochana może minie w sumie to ten tydzień mogłabyś jeszcze poczekać ale jak maleństwo się uprze to nic nie poradzisz .
Ja tak jeszcze na chwilkę do Was wpadłam bo dokładam jeszcze co nie co do walichy na jutro .Właśnie skończyłam gotować zupine dla Wiki i mężusia co by mieli na 2 dni bo będą tacy zaganiani przez ten mój szpital ,że nie będą mieli czasu załadować.Później sobie coś już sami upitraszą .Takiego zapachu narobiłam w całej chacie tą zupą ,że chyba sama się na nią skuszę:-) o a córa właśnie już krzyczy "mamo nalej mi tej zupy do kubka" :-D
W czwartek dam Wam kochane znać mam tam chyba 2 nr.tel. więc puszczę eska z wiadomością po cesarce.
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!!

Bishopka jestem zwinelma zagle na obiad z mezem i dlatego ze pustakmi swiecilo:p jestem na chwile i spadam probowalam sie dobrac do meza ale nie chce :szok::no:
Mucha niezle masz spanie...:szok:
Marcelina wbijaja sie poki masz czas bo ponziej to kiespko bedzie z dialogami :-D
Tonya Bishopka nie wiem na ktora stawiac :p ja tyko dzien do przodu a pewno po was urodze;P

Blackbery -leż kochana może minie w sumie to ten tydzień mogłabyś jeszcze poczekać ale jak maleństwo się uprze to nic nie poradzisz .
Ja tak jeszcze na chwilkę do Was wpadłam bo dokładam jeszcze co nie co do walichy na jutro .Właśnie skończyłam gotować zupine dla Wiki i mężusia co by mieli na 2 dni bo będą tacy zaganiani przez ten mój szpital ,że nie będą mieli czasu załadować.Później sobie coś już sami upitraszą .Takiego zapachu narobiłam w całej chacie tą zupą ,że chyba sama się na nią skuszę:-) o a córa właśnie już krzyczy "mamo nalej mi tej zupy do kubka" :-D
W czwartek dam Wam kochane znać mam tam chyba 2 nr.tel. więc puszczę eska z wiadomością po cesarce.
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!!
Trzymamy i czekamy na wiesci. Powodzenia :-)

a jak nie to Cie znjade i przyjade ztym bzuchem podziwiac Twoje malenstwo:p:-D
jestem za :-D
zapraszam nawet z malenstwem.
A teraz sie pozegnam, moze jeszcze wejde, choc nie wiem bo wisza mi nad szyja. jakbym miala w domu 10 komputerow, to tez bylby wszystkie zajete :wściekła/y: Bawcie sie grzeSZnie, oczywiscie te co juz moga ;-):-D

reklama
Do góry