reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
witam witam
ale dajecie czadu dziewczyny
SILENENIGMA; MAGGIE, NADZIEJKA wielkie gratkosy!
LEnka od MAggie sliczniusia, Bozie jakie te malenstwa sa slodkie!
wybaczcie ale nie odniosze sie do Waszych postow, latalam dzis 4 godziny po sklepach (a zakupione tylko dla mnie skarpetki i wielgachne majtki bo w zadne sie juz nie mieszcze) i teraz sobie troche leze, bo jutro znowu bede narzekac, jeden dzien mam powera a na drugi padam na twarz...
dla odprezenia sprobuje dzis jagodzianki zrobic..
.sluzu tez mam duzo...
z mezem raz rodzilam, a teraz nie wiem czy chce czy nie z nim, w sumie mi obojetne...
wpadne pozniej
ale dajecie czadu dziewczyny
SILENENIGMA; MAGGIE, NADZIEJKA wielkie gratkosy!
LEnka od MAggie sliczniusia, Bozie jakie te malenstwa sa slodkie!
wybaczcie ale nie odniosze sie do Waszych postow, latalam dzis 4 godziny po sklepach (a zakupione tylko dla mnie skarpetki i wielgachne majtki bo w zadne sie juz nie mieszcze) i teraz sobie troche leze, bo jutro znowu bede narzekac, jeden dzien mam powera a na drugi padam na twarz...
dla odprezenia sprobuje dzis jagodzianki zrobic..
.sluzu tez mam duzo...
z mezem raz rodzilam, a teraz nie wiem czy chce czy nie z nim, w sumie mi obojetne...
wpadne pozniej
Tonya
Zadowolona z życia :)
Lana Ty tu z emocji nam gotowa jeszcze dziś urodzić, pogadaj z synkiem, że ma poczekać na cc
nadzieja!
Fanka BB :)
Cały czas twardnieje mi brzuch co to może być mały ma juz za mało miejsca to wiem ale jeszcze coś to może oznaczać ?????
Jeśli Cie nie boli prze twardnięciu to są to skurcze przewidujace - mam je od 20 tyg . Macica sobie ćwiczy przed akcją
nadzieja!
no nic mnie właśnie nie boli nie czuję żadnych skurczy, twardniał mi brzuch wcześniej ale teraz to prawie cały czas ale cóż jutro idę i tak do szpitala
rozumie - ja miałam takie twardnienia np. w odstępach 10 minut i takie podobno są normlane , oczywiście mijały. Jutro tak jak piszesz Cie skontrolują
B
beti2223
Gość
a jaką expresową wiadomość dostałam co do seksiku
Mi bardzo często brzuch twardnieje. czasami to Agatka się rozpycha i pupcie wypina, wtedy to dopiero mam twardy brzusio. a czasami to takie chwilowe twardnienia. są bolesne w podbrzuszu. ale takie bóle podbrzusza mam od dawna ( tzn od jakiego 26 tygodnia ) i wiem że tak najwidoczniej ma być. wszystko się rozciąga ,ściąga , pracuje i przygotowuje się do wielkiego wysiłku.
Mi bardzo często brzuch twardnieje. czasami to Agatka się rozpycha i pupcie wypina, wtedy to dopiero mam twardy brzusio. a czasami to takie chwilowe twardnienia. są bolesne w podbrzuszu. ale takie bóle podbrzusza mam od dawna ( tzn od jakiego 26 tygodnia ) i wiem że tak najwidoczniej ma być. wszystko się rozciąga ,ściąga , pracuje i przygotowuje się do wielkiego wysiłku.
sagaa31
NO ladnie pojechalam tylko na zakupy a tu kolejna super wiadomosc;-)
SILENTENIGMA GRATULACJE Z okazji narodzin Michalinki !!!:-) chyba urodze ze wzruszenia
Lana to co napisala Nadzieja to norma ma racje;-)
ide zaraz podczytac reszte watkow....
Nadzieja szalejsz dzis dobrze moze syn sie w koncu zmobilizuje!!!
Beti Tonya niezle heh my wczoraj dwa razy i dzis znowu zamierzam a co
Karolinkaz tez mam taki ale nie caly czas....
SILENTENIGMA GRATULACJE Z okazji narodzin Michalinki !!!:-) chyba urodze ze wzruszenia
Lana to co napisala Nadzieja to norma ma racje;-)
ide zaraz podczytac reszte watkow....
Nadzieja szalejsz dzis dobrze moze syn sie w koncu zmobilizuje!!!
Beti Tonya niezle heh my wczoraj dwa razy i dzis znowu zamierzam a co
Karolinkaz tez mam taki ale nie caly czas....
reklama
Blackberry
A ja właśnie wróciłam do domu i po raz pierwszy mam brązową wkładkę...brzuch mnie pobolewa jak na miesiączkę...gin kazał się położyć i przyjść na 20.40 jeśli nie zacznie się dziać nic wcześniej...DZIAĆ co przepraszam bardzo???Ja nie jestem gotowa!!!