reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a ja muszę skończyć antybiotyki i doczekać do 38 tygodnia, łeeee to jeszcze 2 tygodnie....ale może załapię się na jakieś przytulanki

reklama
Cały czas twardnieje mi brzuch co to może być mały ma juz za mało miejsca to wiem ale jeszcze coś to może oznaczać ?????

witam witam
ale dajecie czadu dziewczyny

SILENENIGMA; MAGGIE, NADZIEJKA wielkie gratkosy!

LEnka od MAggie sliczniusia, Bozie jakie te malenstwa sa slodkie!

wybaczcie ale nie odniosze sie do Waszych postow, latalam dzis 4 godziny po sklepach (a zakupione tylko dla mnie skarpetki i wielgachne majtki bo w zadne sie juz nie mieszcze) i teraz sobie troche leze, bo jutro znowu bede narzekac, jeden dzien mam powera a na drugi padam na twarz...

dla odprezenia sprobuje dzis jagodzianki zrobic..
.sluzu tez mam duzo...
z mezem raz rodzilam, a teraz nie wiem czy chce czy nie z nim, w sumie mi obojetne...

wpadne pozniej

no nic mnie właśnie nie boli nie czuję żadnych skurczy, twardniał mi brzuch wcześniej ale teraz to prawie cały czas ale cóż jutro idę i tak do szpitala

no nic mnie właśnie nie boli nie czuję żadnych skurczy, twardniał mi brzuch wcześniej ale teraz to prawie cały czas ale cóż jutro idę i tak do szpitala

rozumie - ja miałam takie twardnienia np. w odstępach 10 minut i takie podobno są normlane :):), oczywiście mijały. Jutro tak jak piszesz Cie skontrolują :)

:-D a jaką expresową wiadomość dostałam co do seksiku :-D :-D :-D :-D
Mi bardzo często brzuch twardnieje. czasami to Agatka się rozpycha i pupcie wypina, wtedy to dopiero mam twardy brzusio. a czasami to takie chwilowe twardnienia. są bolesne w podbrzuszu. ale takie bóle podbrzusza mam od dawna ( tzn od jakiego 26 tygodnia ) i wiem że tak najwidoczniej ma być. wszystko się rozciąga ,ściąga , pracuje i przygotowuje się do wielkiego wysiłku.

NO ladnie pojechalam tylko na zakupy a tu kolejna super wiadomosc;-)
SILENTENIGMA GRATULACJE Z okazji narodzin Michalinki !!!:-) chyba urodze ze wzruszenia :-D:-D:-D
Lana to co napisala Nadzieja to norma ma racje;-)
ide zaraz podczytac reszte watkow....
Nadzieja szalejsz dzis dobrze moze syn sie w koncu zmobilizuje!!!
Beti Tonya niezle heh my wczoraj dwa razy i dzis znowu zamierzam a co:p
Karolinkaz tez mam taki ale nie caly czas....

reklama
A ja właśnie wróciłam do domu i po raz pierwszy mam brązową wkładkę...brzuch mnie pobolewa jak na miesiączkę...gin kazał się położyć i przyjść na 20.40 jeśli nie zacznie się dziać nic wcześniej...DZIAĆ co przepraszam bardzo???Ja nie jestem gotowa!!!

Do góry