reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Sagaa gdzie się podział Twój optymizm? :-) Ja wciąż stawiam na Ciebie...ale męża nieźle wyeksploatowałaś :-D

Akashiateż się piszę na to ciacho. Jak dobre, to wrzuć przepis w odpowiednim wątku, chętnie skorzystam :-)

LANa powodzenia i czekamy na same dobre wieści :-)

...a ja lece odkurzać. Kurcze drzeme zaliczylam, zjadłąm ciepły obiad i spioch znowu się włączył - ale nieeeeeeeeeee :no:, ale nieeee :no: BO KTO W NOCY BEDZIE SPAŁ !!! ???????????????

czesc
ja dzis dalej w kiepskim nastroju, ogolnie coraz bardziej boje sie porodu...ze bede sama jak sie zacznie, ze nie bedzie mial mnie kto zawiezc
czuje sie jak wielka ociezala slonica cokolwiek zrobie, zadyszka... powinnam posprzatac ale boje sie zeby nie przyspieszyc za bardzo...

jedyny plus - dziw w nocy wstalam tylko 2 razy na siku i nawet mnie nic nie bolalo jak sie przekrecalam z boku na bok, ani jak wstawalam do toalety - normalnie szok!!

akutan ochrzan kumpla ze ci przeszkadza hihi
mucha moj maz chce byc ze mna przy porodzie i ja tez chce by byl, tylko boje sie czy pozniej to on nie bedzie unikal seksu...
tonya co do cwiczenia krocza iestety sama jestem w domku ciagle wiec nie moge tych cwiczen wszystkich robic, zreszta jak sie ruszam to wszystko mnie boli...- jak stara baba!
malgoo co do golenia- sprobuj ja lubie to podniecenie, taki dreszczyk emocji hihi, co do tych orgazmow- kurde czemu moj nie ma takiego podejscia hmmm......
sagaa ja co chwile latm do lazienki, mam wrazenie ze mi "mokro", sluzu gestego zadnego nie mam raczej wydzielina taka bezbarwna ale tez nie za duzo jej
blackberry sluchaj rad lekarza, trzymaj sie

Akashiateż się piszę na to ciacho. Jak dobre, to wrzuć przepis w odpowiednim wątku, chętnie skorzystam :-)
Nie wiem gdzie to wcisnac więc dam tu, najwyżej ktoś przeniesie:-p

Ciasto:
1 jajo
150 g mąki pszennej
50 g mąki ziemniaczanej
50 g cukru
150 g zimnego masła
Kruszonka:
150 g mąki pszennej
50 g mąki ziemnaczanej
50 g cukru
125 g zimnego masła, pokrojnego na kawałki
Owoce:
Jabłka - do wyboru do koloru mogą byc truskawki, maliny kto co lubi.

Ciasto wyrabiam i wlepiam do wysmarowanej masłem tortownicy.Na to daje owoce, wymieszane z cukrem( do jabłek daję cukier waniliowy z kawałkami prawdziwej wanili bo ładnie wtedy jabłka wyglądają;-) Na wierzch kruszonkę. I siup do piekarnika nagrzanego do 160 stopni z termoobiegiem. Czas pieczenia od 40 do 60 minut zalerzy od piekarnika, ja wyjmuje jak kruszonka sie przyrumieni na złoto ^^.

Smacznego :-)

hahahahahaha ja lubię zapach siduluxu, pronto, wszelkich specyfików do kurzy.. taki miodkowy to jest zapach hahhaha no cóż, a jak ktoś mówi, że lubi zapach na stacji benzynowej?
fuuuuj heheh

Generalnie o gustach się nie rozmawia :-D

Karolap życzę poprawy humoru!

Mam pytanie do tych, co rodziły pierwsze dzieci przez SN - czy są jakieś różnice w sexie potem? Jest np. mniej przyjemnie, bo pochwa już porozciągana za bardzo?

reklama
hahahahahaha ja lubię zapach siduluxu, pronto, wszelkich specyfików do kurzy.. taki miodkowy to jest zapach hahhaha no cóż, a jak ktoś mówi, że lubi zapach na stacji benzynowej?
fuuuuj heheh

Ja również uwielbiam zapachy różnych środków czystości :):) :tak:. Wstyd się przyznać ale nawet domestos dla mnie jest pachnący - uwielbiam jak w domu pachnie mi świerzościa :):) !!!! A teraz w ciąży to już wogóle mam czad z zapachami - normalnie tylko się nie śmiejcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - uwielbiam a nawet już nie potrafie używać innego żelu pod prysznic jak mojego męża palmoliw zielony meski oczywiście :szok::szok: hehe mydle się ze 3 razy i delektuje się zapachem - sama jestem w szoku. Eh... mąż też :szok:.

Do góry