reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Blackbery wygląda na to, że może poród Ci się zaczyna...ale Ty dopiero 36 tydzień, więc lepiej faktycznie się połóż. W pierwszej chwili myślałam, że tak jak ja jesteś w 38 tygodniu...

A ja już podłogi umyłam, czas na pastowanie...

Co do twardnienia brzucha to mam wrażenie, że mój cały czas twardy jak kamień i skóra napięta do granic możliwości...

Ostatnia edycja:
reklama
Blacberzyyyy :szok: lez oby wsio bylo ok juz leci ci 37 tydzien wiec tragedii nie am ale jeszzce moglabys poczekac:p 3 maj sie 3 mam kicuki pisz jak cos...
Tonya jedziesz jedziesz moze Artur wyjdzie w koncu :-)

znowu pustka.....no nic ide dlaej dzialac z obiadem moze poznej sie ruszycie z pisaniem;p

Ostatnia edycja:
Blackberry, mnie lekarz powiedzial, że od 36 tygodnia dziecko jest donoszone, a kolezance w szpitalu powiedzieli, że jak sie skonczy 36 tydzien. Wiec moze nie bedzie tak zle, jakby co. Dodam tylko, ze moj gin byl ponad 20 lat ordynatorem.
A moj małżon na stwierdzenie, ze powinien mi kupic herbatke z liscia malin powiedzial, ze z liscia to mi moze dac, wtedy szybko urodze :-D swinia jedna, ale sie zebral i pojechal, kupil, teraz sie to cos parzy i zaraz bede spozywac :-D

Blackbery leż sobie, leż Kochana - napewno wszystko bedzie dobrze !!!! Trzymam kciukaski za Ciebie i Kruszynke (niech jeszcze sobie poczeka :) )

sagaa a ja to już z nudó coś robie bo do głowy można dostać siedzieć samemu :sad:. Ale nie powiem nadzieja jest - a nuż mnie weźmie ;-) hehe

Ja właśnie wstałam - zrozbiłam sobie drzemke i bede jadła obiadek ! :). Eh... naprawde tu cicho .... :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Cicho tu, głucho a do porodu daleko :szok:
Mucha spi pol dnia, a po nocach siedzi i płodzi posty :baffled::-D
Sagaa, a Tyjestes czy tez zwinelas zagle ??

Bishopka, haaaaaaahahahaha! Jak Ty mnie już znasz na wylot!!! Położyłam Li o 13.30, dołączyłam do niej po 14 i właśnie się obudziłyśmy :-D. Czuję się 'prześwietlona' :-D

reklama
Bishopka, haaaaaaahahahaha! Jak Ty mnie już znasz na wylot!!! Położyłam Li o 13.30, dołączyłam do niej po 14 i właśnie się obudziłyśmy :-D. Czuję się 'prześwietlona' :-D
My z słuzb specjalnych wiemy wszystko :cool::-D A spanie to macie, tyle godzin :szok: Li później z Toba tak dlugo siedzi ??
akutan, nie narzekaj :-) lepiej przeczytac dwie strony niz dwadziescia :-D:-D

Do góry