reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Saga,babo!!!nie martw sie!!!twoje zachowanie jest mega normalne w tym okresie!!!:tak::tak::tak::tak:Przed porodem nastepuje skok wszystkich mozliwych hormonow!!Ty wiesz jaki my mamy teraz bajzel w organizmac!!!???h:-):-):-)
bedzie dobrze,uszy do gory!!!juz niedlugo bedziesz przytulac i wachac dzidziusia:-p:-p:-p:-p

jejku,widze,czuje,ze cale forum normalnie wrze!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
To sa niezapomniane,bardzo emocjonalne chwile,potem bedziemy sie juz tylko smiac!!:-):-):tak::tak::tak::-D:-D:-D

Ale poki co,to wymiotowac mi sie chce...

reklama
dzizas, Tonya,nie strasz mnie!!!:szok::szok::szok::szok:ale by bylo!!!!!
Hmmm,sama nie wiem co robic...jejku,czlowiek taki bezbronny czasem jest...:no:

Jak nie ma plamienia, wody nie odeszły, dziecko się rusza a Ty czujesz się nie gorzej niż zwykle, to pewnie nic groźnego się nie dzieje. Albo to bóle przepowiadające, które miną, albo się rozkręci i będzie kolejne maleństwo na świecie :-) Tylko nie panikuj ;-)

Sagaa jak czytałaś dziś wpisy od rana, to naprawdę dużo dziewczyn tak jak i Ty ma dość i narzeka ile się da, więc nie gadaj o jakimś tam psuciu nam humorów, bo po to jest to forum, żeby się też tu żalić. Przytulam Cię mocno i chyba zacznę jakieś telepatyczne rozmowy z Wiktorem, żeby się nad Tobą zlitował....ale tak to już często jest, że jak bardzo czegoś chcemy, to psychicznie się blokujemy i efekt jest odwrotny - wrzuć na luz Sagunia, może to pomoże...

akutan - ja to znieczulenie nie chcę (a co teraz twarda jestem ale zobaczymy jak będe jęczeć później:p) bo wkłuwane w kręgosłup a ja mam rozszczepienie i zwyrodnienia pzrestrzeni międzykręgowych więc za bardzo boję się powikłań. Ten układ krzepnięcia u mnie nawet do 100% eu naturel musi być bo pzry cholestazie jest duże ryzyko krwotoku okołoporodowego (moja wątroba coś tam sobie chyba nie radzi z witaminą K która odpowiada za krzepnięcie właśnie)
Igasia - mam wrażenie że to u Ciebie już się zaczyna - wczoraj jak pytałam lekarza o takie kłucie w kroczu/szyjce/cewce to powiedział że to znak że szyjka się skraca
saga - domyślam się co doczuwasz ja 2 tyg leżałam na patologii ciąży z 2 dziewczynami po terminie - wiem co one pzreżywały i takie doły to w tej syt zupełnie normalne - 3-maj się!
maggie - nonono to za tydzień będziesz już mama pełną gębą, może ja też (no chyba że mnie w pon pzrydybią albo zacznie się coś wcześniej dziać:szok:)

humorek mi się poprawił bo zjadłam mega pyszną rybką i zgodną z moją dietą wątrobową no i zamówiłam pzrez neta prezent urodzinowy dla mojego M -mega wypasiony zestaw do robienia win i nalewek (bo ostatnio coś pzrebąkiwał że może byśmy spróbowali zrobić sami - tylko obawiam się ze to MY zamieni się w JA)

Akutan te samopoczucie mnie wykancza.... ja Ciebie tez tule...
Igasia nudnosci i begunka to tez objawy porodu... nie wiem co sied zieje wewnatrz ale wim jak to wyglada na zewnatrz nigdy tak nie mialam nmie zachowywalam sie i w ogole....
Tonya ja juz mam w dupie porod chodzi o moje zycie w ostatnim czasie nic sie nie dzieje przez to ze alboo mam slabszy dzien albo maz ma z kolanem albo teraz sobie pojedzie na dwa dni a ja dalej bede siedziec w 4 scianach bo teraz widze kto jest moim przyjacielem jak wszystkim na mnie zalezalo tylko wscibstwo teraz jest z pytaniami czy juz urodzilam co doprowadza mnie do bialej goraczki mowiac ze dam znac jak cos bedzie ku*** a ludzie jakby mieli klapki na uszach z drugiej strony ch** ich to obchodzi.... zamiast cieszyc sie tym ze zaraz bedzie po ze moge jeszcze cos zrobic czego dlugo nie bede mogla po porodzie to jest na opak ....
Flower nie wie jak bede sie zachowywac po terminie chyba bede rzucac wszystkim co bede miala pod reka...

Sagaa - głowa do góry :-) ja już się pogodziłam z myślą,że oprócz Męża nie mam nikogo innego na tyle bliskiego ani nawet dalekigo kto by się mną zainteresował i chociaż wysłał smska jak się czuję... już się przyzwyczaiłam,że jestem lubiana gdy jestem potrzebna.... uśmiechnij się... :-) zrelaksuj, napuść sobie wody do wanny, posłuchaj sobie muzyki, poczytaj... wiem,wiem,wiem... smęcę... dasz radę... to już końcówka :-):-) pomyśl o mnie,że ja jeszcze daleko w polu i podobnie irytuję się jak Ty,a Ty już w końcówce :-) będzie ok :*

Sagaa - głowa do góry :-) ja już się pogodziłam z myślą,że oprócz Męża nie mam nikogo innego na tyle bliskiego ani nawet dalekigo kto by się mną zainteresował i chociaż wysłał smska jak się czuję... już się przyzwyczaiłam,że jestem lubiana gdy jestem potrzebna.... uśmiechnij się... :-) zrelaksuj, napuść sobie wody do wanny, posłuchaj sobie muzyki, poczytaj... wiem,wiem,wiem... smęcę... dasz radę... to już końcówka :-):-) pomyśl o mnie,że ja jeszcze daleko w polu i podobnie irytuję się jak Ty,a Ty już w końcówce :-) będzie ok :*
Taycia - mogę się pod tym podpisać obiema rękami. Jakbym to ja sama napisała. Pozdrawiam ciepło.

Igasia - mam wrażenie że to u Ciebie już się zaczyna - wczoraj jak pytałam lekarza o takie kłucie w kroczu/szyjce/cewce to powiedział że to znak że szyjka się skraca

Flower teraz to ja poczułam skurcz w żołądku, bo od paru dni jak chodzę to czuję takie kłucia...:szok:

Sagaa Ty się kobieto robisz niebezpieczna ;-) A swoją drogą, to mnie jeszcze pytaniami nie nękają (na razie wciąż słyszę: jak się czujesz?), ale wyobrażam sobie jak to może wkurzać...eh ludziska w ogóle nie mają pojęcia co czujemy i czego powinni unikać w kontakcie z ciężarną

reklama
Flower teraz to ja poczułam skurcz w żołądku, bo od paru dni jak chodzę to czuję takie kłucia...:szok:

Sagaa Ty się kobieto robisz niebezpieczna ;-) A swoją drogą, to mnie jeszcze pytaniami nie nękają (na razie wciąż słyszę: jak się czujesz?), ale wyobrażam sobie jak to może wkurzać...eh ludziska w ogóle nie mają pojęcia co czujemy i czego powinni unikać w kontakcie z ciężarną

Hhahaahahaha,dobre!!!! Tonya- piona!!! No to moze razem nam sie co nieco rozchodzi?????

Do góry