Oli.B
Fanka BB :)
A ja się zastanawiam czy nie przesadziłam z tą colą, pije codziennieDobry pomysł, ale do sklepu tak strasznie daleeeeeeko (5 min. pieszo)...już nie dam rady, kawę sobie zrobię po obiedzie :-)
Oli może to nie kwestia inteligencji, tylko on Cię po prostu nie słucha...
A to że mnie nie słucha to już dawno się zorientowałam
maggie a Ty nie możesz beze mnie ja 25/07. Może Twój coś znów na wywija i nie będziesz miała czasu panikować ;-)właśnie dzwonił mój gin. Cesarka 26/07!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynam panikować!!!!!!!!!!
Oli, obawiam się, że trudno by mi było znaleźć kogoś kto ze mną tak dzielnie wytrzyma jak on, i choćby nie wiem co, trudno się go pozbyć. Kiedyś się pokłóciliśmy, spakowałam gnoja i powiedziałam 'won do mamusi' . No i wsiadł do samochodu. Uśpiłam Li, odpaliłam kompa, i jak gdyby nigdy nic sobie siedzę. Po 1h telefon- czy już mi się ZNUDZIŁO i może wrócić
A Twój to Cię nie słucha, ale nie martw się, ja mojemu to samo mówię przez tel. w ciągu dnia, potem po pracy i nigdy mi jeszcze nie zwrócił uwagi, że się powtarzam
Ja to nawet nie mam gdzie mojego wygonić. Raz mu się zdarzyło, żeby zamknąć drzwi i powiedzieć, że nie wraca. Do 4 rano wydzwaniał (ja nie odbierałam). A jak miałam odbierać jak przyszły koleżanki i otworzyłyśmy jego najdroższą kolekcję win hahahahah nie wytrzymał przyjechał o 4.00 - mina bezcenna
Już więcej się nie wyprowadzał