reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
DZIEWCZYNY NAPISAŁAM NA INNYM WĄTKU ALE DOPISZĘ JESZCZE TU BO WIDZĘ ,ŻE PISZECIE NA TEN TEMAT
W naszym stanie to syrop na kaszel nawet trzeba bardzo uważnie dobierać a co dopiero takie plastry, które są nafaszerowane środkami przeciwbólowymi ,no chyba ,że są jakieś ze składnikami naturalnymi ale w ciąży teŻ z tym różnie bywa
o a ja właśnie czytam na ten temat i wyczytałam coś takiego:
plastry rozgrzewające zawieraja najczęsciej olejek kamforowy zakazany w ciaży, może on wywłac skurcze, powodowac duszności i wymioty oraz różne szkodliwe składniki chemiczne
ja bym na pewno nie ryzykowała:no:
Oczywiście zrobicie jak chcecie

Hej Dziewczyny!
Ja byłam wczoraj w pracy zawieźć L4. Z moimi szarymi też nie bardzo.
Jechałam rano tramwajem - znowu było mi słabo. A wracałam autobusem w którym mnie tak wytrzęsło, że myślałam, że będę musiała jechać z przesiadkami! na szczęście dałam radę, teraz wiem, że pomysł powrotu do pracy był głupim pomysłem i drugi raz już nie zafunduje Maluchowi takich przejść! tradycyjnie w autobusie waliło tak, że myslałam, że się porzygam!:p
Ja ogólnie jeszcze sypiam w miarę dobrze, ale mam wrażenie, że dostanę odleżyn od tego lewego boku!!!:p ale nie śpię długo, zdążyłam już zjeść śniadanko, popracować w domu trochę, teraz objadłam się czereśniami, a zaraz będę robić się na bóstwo, bo mąż dzisiaj przyjeżdża :)))))
co mnie dziwi, to ja na razie nie wstaje ani razu w nocu na sikanie, ciekawe... :p

dokładnie tak maggie jakie czasy tacy lekarze:tak:na dodatek każdy co innego mówi-i komu tu wierzyć -zostaje nam tylko wiara we własną intuicję i kierowanie się zdrowym rozsądkiem i lepiej zawsze dmuchać na zimne:tak:-takie jest moje skromne zdanie

Dzień dobry Kochane:)

Sagaa mnie też boli tam w pachwinie, raz z lewej, raz z prawej, tak ciągnie i wydaje mi się że to już sprawa Lokatora, po prostu im jest większy tym bardziej naciska, ja też mam dość nisko brzuch dlatego stawiam na uciskanie, ale jutro mam wizytę to zapytam:))

Co do plastrów to się nie znam, nigdy nie używałam, a od ładnych paru lat cierpię na lumbago, rozgrzewałam się zawsze termoforem albo poduszką elektryczną, tylko nie wiem jak to w ciąży, bo o dziwo żadnego ataku jeszcze nie miałam...

Idę zaraz zanieść moczyk:) może po trzeciej serii antybiotyków w końcu mnie puściła ta bakteria, dobrze by było, bo nie wiem co dalej...

aaaa Maggie teoretycznie wiem jak złożyć stelaż, z tym, ze w praktyce jakoś niespecjalnie mi to wychodzi:-)trzeba przesunąć w górę ten pierścień z lewej strony i jednocześnie skrócić maksymalnie rączkę i powinno się złożyć, tylko, że nie bardzo chce:szok:

dzien doberek
ja bym sie 2 razy zapytala zanim bym te plastry wziela...

AKUTAN zdolniacha z CIEBIE, czuje ze zrobisz na tym interes (powinnas!!!!), a mieszkanko synusia bardzo bardzo fajowe!

wspolczuje wszystkim ktore zle spia, ja wieczorem sikam co 15 minut ale tak skutecznie ze w nocy nie musze ani razu, albo maksymalnie raz, corcia ostatnie nocki lepiej spi wiec i mi sie udaje przespac cala noc, coz za luksus, kurde korzystac trzeba z tego poki sie da!

A85 ciesze sie ze decyzja o odpoczynku byla sluszna!!!

kolejny dzien larwienia sie. kurde wlacza mi sie modul MARCELINYY i MUCHY, wczoraj stwierdzilam ze musze wybrac z ciuszkow corci takowe co dla synusia beda ok, no a ze te rzeczy wszystkie w pawlaczu to skakalam pol dnia po drabinie i nawet do pawlacza do srodka wchodzilam bo czesc byla tak daleko, jakby ktos mnie z zewnatrz zobaczyl to by pomyslal ej ta bz brzuchem porabalo...teraz czekam na upal i sloneczko to wypiore te rzeczy niedlugo, a zaraz jeszcze raz posegreguje na miesiace, cobym wiedziala co dokupic...

reklama
Do góry