reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dzień Dobry :)

A ja sie baaardzo dobrze, zasypiam szybko, cala noc przesypiam i moglabym spac do południa :) czyli wszystko w normie.

Zapomniałm wczoraj napisać ze odebrałam wyniki krwi i przez mieisac hemoglobina nie spadła nic a niektore wyniki nawet sie poprawiały....a tak mnie straszyli ze na koncowke ciazy wyniki mocno spadaja.:-)

ide zjesc sniadanko i dzis spedzam dzien nad ksiazka...za tydzien o tej porze poiwnnam byc juz po obronie :)

reklama
Witam
Wczoraj nie mialam sil popołudniu juz wchodzić, po wczorajszej wizycie sie uspokoiłam. Ale o tym na odpowiednim watku. Lece wszamać cos na II śniadanie i zaraz sobie poczytam wiecej co u was:-)

cześć :-)

a mi to się śpik włączył. Ledwo wstalam dzisiaj, jak na moje ostatnie wyczyny to jakby południe (przed 9 wstałam), wczesniej bywało, że od 6-7 nie spałam i za nic w świecie nie zasnęłam juz. A tu taki odwrót sytuacji.

kurcze nadal badan nie zrobiłam :-( ciągle w szpitalu mają maszynę zepsutą!!!

dzień dobry !

Jadę niedługo do Reala, bo ręczniki mają być - 50 % to sobie jakiś kupię do szpitala.. a poza tym mięso muszę na zupe kupić, bo właśnie otworzyłam kurczaka z datą do 18.06 a tu smród taki, że się zaraz psy do kuchni zleciały.. także nie mam na czym ugotować pomidorówki.

Wodę nam na 2 dni wyłączyli, szlag by ich trafił no i co jeszcze?
Aaaa po meble dziś jedziemy do Bodzio, więc nasz pokój będzie coraz ładniejszy, więc w czwartek zaraz się wyłoży nowy dywan, dziś powinien przyjść karnisz i firanki, poustawia się już meble pod łóżeczko, ach jak ja kocham zmiany.. i w końcu nasz pokój, który będzie też przez 3 miesiące sypialnią Pindzii będzie miły dla oka :) bo wcześniej był traktowany po macoszemu..

aaa a co do spania, to też się męczę bo budzę się pare razy.. pół biedy jak budze się i jest 2 w nocy bo od razu zasypiam..ale często to jest 4ta jest już jasno- a jak jest jasno to zasnąć nie mogę, potem o 6 wychodzi mąż do pracy, znowu się budzę i nie mogę zasnąć.. a jak już zasne to o 8 znowu się budzę zmęczona jak smok..
dziś mi jeszcze po 12 Crom zafundował pobudkę, bo jakieś łajzy hałasowali za oknem..myślałam, że sierściucha zajeb*ie.... :angry:

Ja na spanie nie narzekam, od kiedy mi rączkę naprawili śpi mi się rewelacyjnie. I jakoś nie trzymam się sztywno zasady spania na lewym boku bo nigdy nie lubiłam na nim spać. Zazwyczaj i tak budzę się na prawym choćbym nie wiem w jakiej innej pozycji zasypiała.
Anulek dasz radę z wózkiem, wierzę w Ciebie;-)
Miałam dzisiaj się przeprowadzać ale lipa. Przekładamy na jutro. Jeszcze się okazało,że nie mam prądu w salonie i pomieszczeniu gospodarczym i boję się, że elektrycy będą mi kuć moje świeżo wykończone ściany wrrrrrrrr. Jak nie urok to sraczka. Na poprawę humoru upiekę sobie placek jogurtowy z truskawkami. Mam w nosie, że ginegk będzie krzyczeć o wagę. Niech się cmoknie.

reklama
Hej kochane :)
Dominic - dzieki za rade dotyczaca opuchlizny cos dzis wymysle zeby wyprobowac :)
Zdjecia łóżeczka wstawie jak juz popiore posciel i ubiore ładnie :) w weekend nas czeka ostyateczne przemeblowanie pokoju dla dzieci bo chwilowo jest tak ciasno ze sie zabijamy o meble i rowerki. Nie bardzo jest gdzie wozek wstawic wiec trzeba cos poprzestawiac.
Ja tez ledwo wstaje z łóżka, a w nocy musze wstawac kilka razy do wc. Juz tylko czekam byle do polowy lipca.
Mam do Was goracą prośbe. Mowilam Wam o konkursie w którym startuje moja mama. Wklejam tu plakat i osobno zdjecie mamy. Trzeba wyslac maila na adres niezwykliludzie@pkp-cargo.eu i wpisać Małgorzata Idziak. Tylko tyle :) Z góry Wam dziekuje.
plakat.jpgMałgorzata Idziak.jpg

Do góry