reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mucha-mi wlasnie tez co chwile anywirus wywala-ale suwaczek mam tutejszy, z BB :/

A z babcia nie wiem co zrobić. Wiem ze nikt ode mnie nie wymaga zeby przyjechała, z babcia dzis kontakt sie nagle urwal wiec ona sama nie wie co sie w koło dzieje...a ja, smierc to dla mnie trudna sprawa, w sumie nie mialam z nia tycznosci ani jesli chodzi o bliska osobe ani o dalsza...pewnie nocy nie przespie tylko bede myslec co zrobic...achh, szybko sie sprawa toczy :/

ide spac, dobranoc

reklama
Devi, wystarczy że ktoś inny ma i tutaj Ci się pobierają dane do niego jak wczytujesz stronę. Dlatego tym ważniejsze jest żeby w miarę masowo pousuwać te suwaczki..

devi- ja wcześniej też nigdy nic .. zresztą babcia to była jedyna osoba, przy której byłam- wtedy jako 18 latka..
straciła przytomność w hospicjum 5 dni wcześniej..ale na moment przed śmiercią odzyskała ją, rozglądneła się po pokoju, jakby uśmiechnęła, ścisnęła- przedtem bezwładną dłonią moją dłoń, wzięła haust powietrza i odeszła.. nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdyby mnie przy niej nie było..

powodzenia.. ja też już wyłączam kompa

saga,susumali-nawet nie wiecie jak mi raźno się zrobiło myślałam ,że ciąża tylko mi szare komórki wyżera :-(-a tu widzę ,że nie jestem w tym problemie odosobniona-uffff!!!!kamień z serca :-) ja mam tylko nadzieję,że tak jak napisali na tej stronce,że po porodzie wszystko wróci do normy i dostane swoje szare komórki z powrotem co do jednej :-D
a mnie tam nic nie muli kompa :no:

sluchajcie mam pytanko
chodzi o glukoze- jak dokladnie przebiega badanie i czy to prawda ze trzeba tam cos placic ( majac skierowanie od lekarza NFZ) bo glukoze kazal mi lekarz kupic w aptece - juz mam 5zł kosztowala

LANA widocznie już masz gdzieś trojana, bo to Twój suwaczek robi zamęt między innymi :-D Nasze komputery jeszcze się bronią. Albo masz jakiś wygwiździsty program anty i sobie radzi bez informowania.

Karolap, nie wiem ja robiłam prywatnie za 30 zł. Glukozę mieli, sami zrobili i jeszcze wcisnęli cytrynę :-D

saga,susumali-nawet nie wiecie jak mi raźno się zrobiło myślałam ,że ciąża tylko mi szare komórki wyżera :-(-a tu widzę ,że nie jestem w tym problemie odosobniona-uffff!!!!kamień z serca :-) ja mam tylko nadzieję,że tak jak napisali na tej stronce,że po porodzie wszystko wróci do normy i dostane swoje szare komórki z powrotem co do jednej :-D
a mnie tam nic nie muli kompa :no:

ja tez mam to samo- nawet moj maz czasami mowi u znajomych wybaczcie jej ta ciaza tak dziala

hahaha- to ja mam podobnie- śmieję się, że Wiktor pół mózgu mi wyssał... no zdania nie mogę czasami sklecić a pamięć krótkotrwała prawie nie istnieje.
A nie wiem czy wszystkie wchodzą na ten wątek o ciuszkach ciążowych i chciałam wam pokazać moje wyhaftowane bluzki- a co pochwalę się:D:D pewnie mnie znielubicie- ale jestem z nich dumna;-) hihi- no i M4 Wiktora w zbliżeniu przy okazji...:-D

Zobacz załącznik 362607Zobacz załącznik 362608

reklama
Do góry