reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Hej dziewczyny,witam po świętach ja nie mam kiedy wejść bo rodzinka do mnie z Anglii przyjechała,w piątek urodziny Lenki a w sobotę wesele mamy więc pokręcony ten tydzień.Ja na szczęście bóli miednicy póki co nie mam już wystarczy mi mój kręgosłup,a odnośnie terminu porodu to mój lekarz teraz go nie zmienia bliżej porodu to ostatnie USG pokaże ten ostateczny termin.Ale mi się terminy pokrywają.Kurczę wczoraj ładna pogoda była i ciepło trochę śniegu zniknęło a tu wstaje dziś patrzę śnieżyca taka że nic nie widać.Dziewczyny co mam zzrobić żeby mieć szybką odp na samym dole,już przed świętami mi zniknęła i w ogóle buziek nie mogę wstawić i coś dziwnie wszystko działa na tym bb

Dzien dobry!:-)święta, święta i po świetach....może ktoś mi streści co się dzialo, bo nadrabiania mam ponad 20 storn....

Witam się dziewczyny

Mnie miednica na szczęście nie boli.

Kopniaczków jeszcze nie odczuwam.

Ja już zaliczyłam pobranie krwi, możecie się śmiać ale miałam stresa po poprzednim, gdzie dwa tygodnie chodziłam z siniakiem. Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie i że anemia odeszła już w zapomnienie.

Dzień dobry:-)

Loleczka Jak już nadrobisz BB przyślij mi streszczenie;-):-D

Franek też tak mi się kiedyś zrobiło, i chyba samo zniknęło:baffled: nie pamiętam:zawstydzona/y:

Dzisiaj niestety muszę już iść do biura i trochę popracować:-(

Miłego dnia:-)

Dzien Dobry :-D
kurcze znowu sniezyca!!!
troche sobie dluzej pospalam bo pozno od gin wrocilismy, wszystko ok, okazalo sie ze to nie wody plodowa ale zbyt duza ilosc uplawow, szyjka zdrowa, poziom wod w normie hura
Miednica mnie nie boli, a kopniaki dostaje juz od dluzszego czasu :-D

Milego dnia

Cześć Dziewczyny :)

Marzycielka
- miałaś problem z żelazem? Bierzesz jakieś leki? Odpowiednia dieta? mi ostatnio hb wzrotsła z 10,4 na 10,9 ( hurra). wcinam kaszankę, wątróbkę, salceson czarny i inne specyfiki i biorę żelazo sorbifer durules.

W wawie zaczyna proszyć, rozmawiałam rano z tatą i u rodziców śnieżyca - Franek nie zasypało Was jeszcze?

Eweli zasypało zasypało,ale na szczęście mąż z małą pojechał do przedszkola ja pewnie gdzieś bym utknęła samochodem przy tej pogodzie,w ogóle po co ten śnieg pada jak na najbliższe dni deszcz zapowiadają,dlatego bardzo się nie przejmuję tym śniegiem bo mam cichą nadzieją że pod wpływem deszczu zniknie.

reklama
a w Poznaniu nie pada i mam nadzieję, że już nie będzie, bo śnieg mi się już znudził.

Tak wyszły mi początki anemii, trzy wartości z krwi były poniżej tych z przedziału i biorę Tardyferon Fol, mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej, jutro odbieram wyniki to będę wiedzieć, Eweli staram się jeść odpowiednie rzeczy ale przyznam, że tych z Twojej listy nie dałabym rady, straszny niejadek jestem.

Do góry