reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Dzień dobry!

pada śnieg, pada śnieg...:confused2:

Loleczka, Tosia, przez ostatnie 20 stron pisałyśmy chyba głównie o świętach i gotowaniu, wyjazdach i tym podobnych. Z bardziej nietypowych tematów sobie przypominam, że IzieV zalało mieszkanie w święta:baffled:

Franek, kliknij na różowy button [+Odpowiedź] - mi wtedy się pojawia właśnie 'szybka odpowiedź'

Ostatnia edycja:
reklama
Margo, mi pomaga eliksir cutrysowy (zmiksowany grapefruit, pomarańcza i cytryna) z łyżką miodu i odrobiną cynamonu - dwa takie dziennie i mi przechodzi. Polecam też ciepłe okłady na zatoki - wystarczy położyć gorący ręcznik na czole i dobrze odtyka nos.

cześć cześć cześć!
dziewczyny nie nadążąm, ogólnie mam jakiegoś lenia i nie umiem sie do niczego zabrać, czytam was cały czas ale jak już mam coś napisać to pustka...
Agnieszkę witam :)
mogę jeszcze sie wam pochwalić ze mój synek szaleje w brzuchu baaaardzoooo intensywnie! uwielbiam to :D

Witam witam:-)

W Toruniu jeszcze nie pada ale wszystko jest mozliwe.
Dzisiaj ide z przyjaciolka na ploty, juz sie 13 nie moge doczekac.

czesc Agnieszka z Poznania:-)

dmagi jak ja Ci zazdroszcze tych ruchow malenstwa. Ja mojej corci jeszcze nie czuje, ale pewnie jeszcze jakies 2 tyg i da mamusi piekne kopniaczki hehe

czuje już ruchy mojego dzidziusia, dzisiaj po raz pierwszy tak intensywnie. jestem w ciąży po raz pierwszy , nie myślałam, że to takie cudowne uczucie!

reklama
Do góry