reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

hej dziewczynki :-)

zawiozłam synka do żłoba, bo M śpi po nocce, śniadanko zjadłam, włóczkę zamówiłam teraz się relaksuję czytając , co u Was ;-)

trochę jestem zaniepokojona, bo dzidzia od rana ani razu się nie poruszyła, gdzie wczoraj co chwilę aktywna była :-( także leżę i czekam hehe

reklama
Ewcik nie przejmuj się, mój maluch też tak ma. Jeden dzień totalne szaleństwo, aż mnie brzuch boli i zaczynam wątpić w uroki ciąży i macierzyństwa ;-), a na drugi dzień cisza tylko delikatne smyranie, więc tak jak pisze zenia pewnie odsypia :-)

Cześ,
byliśmy wczoraj na badaniach. Widziałam moje maleństwo na USG. Będzie MAdzia :), mąż szczęśliwy. Dziecko zdrowe, serduszko pracuje prawidłowo.
Ewcik Madzia dziś też mniej kopała, to pewnie po wczorajszych harcach odpoczywa.

Ewcik łooooj współczuję dentysty :-p
a co do ruchów, moj od kilku dni robi sobie jakieś akrobacje, raz wali w prawy bok, raz w lewy, a najgorzej jak tak na dole, bo to już naprawdę czasem zaboli :/
zaczęłam sprzątać i straciłam wene po odkurzaniu :-p chyba należy mi się "chwila" przerwy haha

Opolanka no to gratuluję zdrowiuśkiej córy :-)
a w ogóle to dodaj suwaczek, bo tak to nie wiemy w którym tyg jesteś nawet :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)

Postanowiłam zabrać się za wiosenne porządki i pochować zimowe ubrania ( może przyspieszy to nadejście wiosny:-D) i pochować moje za małe ciuchy, żeby w oczy nie kuły;-), cały czas wydaje mi się, że ja jeszcze nadal taka szczupła a co nie przymierze to "średnio" leży:-D w związku z tym jadę zaraz do Ikei po kartony:-)

Zaczarowana,
Tak chodziłam do 328, ale mimo że ja rocznik 79 edukację zaczęłam w Niemczech a tam wcześniej idzie się do szkoły to chdziłam z rocznikiem 78.
A gdzie mieszkałaś na Gocławiu, ja na Kwiatkowskiego.

Zenia
nieźle z tym usg, może jednak i u mnie jest szansa ze Tadzio to Tosia;-):-D

Eweli
słyszałam o tej sztuce, bardzo lubię kwadrat.

Domi
Jak synek? To tylko wirus?

Kamu
fajne torebki:)

Opolanka
witaj, gratuluję córki:)

Maghdalena
Fajny sen, ja w poprzednich ciążach miałam bardzo wykręcone sny, a teraz cisza.

Ewcik
daj maleństwu się wyspać i nie martw się ;-)

AleksandraM jak w Finlandii obchodzi się święta? Jakie są typowe dania? Dobrze, że po wizycie już ok.

Ok więcej nie pamiętam, ale chyba i tak nieźle ;-)
idę na kawę....

hej dziewczyny! u nas zimno i źle :p
No i niemiła niespodzianka z rana znów...pawik!
Kto to niby mówił ze tylko w pierwszym trymestrze? :p
a poważnie to mój Kubuś szalał w nocy tak ze masakra, budziło mnie to co chwilkę i niby zła ze sie budze ale szczęśliwa z jakiego powodu:p
a teraz śpi i nic nie czuć :)
maghdalena- zazdroszczę snu, ja juz chyba kiedys pisałam ze mi sie raz tylko sniło że miałam syna (!) ale urodził sie murzynem! hahaha

reklama
Do góry