reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Dzień dobry, Koleżanki :)
Dzisiaj pierwszy raz śniło mi się moje Dziecko, że już było na świecie i było taaaaakie grzeczne :) i karmiłam piersią, przewijałam, no cud miód, sielanka :))) może stąd ten sen, że wczoraj mocno się ruszało przez cały dzień prawie :)
Miłego dzionka!

reklama
Dzien dobry!
Witam z kawka i nawet dobrym humorem:-)

Maghdalena, no to przyjemny sen mialaś :-) ja to zazwyczaj nie pamietam co mi się śni...

Cześć Wam :-)

Dziś wyjątkowo jestem jedną z pierwszych - uroki siedzenia z dzieckiem w domu....

Maghdalena - ja poprzednio miałam takie sny ale to bliżej porodu :-D

Dzień dobry sierpniowe Mamy :)
Maghdalena mnie się ostatnio śniła moja corka - miała gęste czarne włosy i ubrana była w czerwone body - a ja zdziwiona mówiłam "ona wygląda jak biedronka" :)

Witam sie rano ;-)

Maghdalena swietny sen! Ja tez taki chce ;-)
kurcze moj dzidzius mi sie nie chce przysnic
narazie mocno urzeduje w swoim domku :-D

Milego dnia dziewczynki!

Hyvää huomenta!

To jest bardzo podejrzana sprawa, ale u mnie już kilka dni świeci słońce i jest +2 :-), pewnie w święta czeka nas jakaś zamieć albo coś podobnego...

wczoraj musiałam trochę odpocząć po tych różnych zawirowaniach, ale dzisiaj już od siódmej rano robię porządki. Muszę zrobić jakieś świąteczno/wiosenne dekoracje, przemyśleć polsko-fińskie menu na święta, przerobić kilka spódnic, i ugotować zupę z cukinii, zobaczymy ile z tych planów wyjdzie ;-)

Maghdalena i Lewan super sny, ja ostatnio nie mogę zapamiętać moich snów...

Miłego dnia!

reklama
Cześć Dziewczynki,

ja dziś urlopuję, więc śniadanko w domciu - miałam ochotę na smażony do kruchości boczuś + kawka <mniam>

AleksandraMaria - gratuluję udanej wizyty!

Kopciusia - ja ostatnio nawet z kostki rosołwej zrezygnowałam, a vegetę zamieniłam na taką" NATUR" bez glutaminianu i całkiem nieźle smakuje i buliony wychodzą fajne.

Opolanka - witaj i rozgość się :)

Maghdalena - super sen!

My z Mężusiem wczoraj byliśmy na świtnej sztuce - POLECAM!!! "Ślub doskonały" w teatrze kwadrat. CO prawda bilety do końca kwietnia są już wykupione, ale nie dałam za wygraną ( w dużej mierze ze względu na obasę , m.in. Żmuda-Trzebiatowska, Gruszka, Małąszyński) i postanowiłam zakupić wejścióki. 1,5 h wyczekane w kolejce na wejściówkę i... miejsce w 3 rzędzie na środku!!! SIę nam udało. Polecam dziewczyny , bo śmiechu co nie miara. Mężuś powiedział,że najlepsza komedia na jakiej był.

Dziś czekają mnie odwiedzinki u miesięcznego synka koleżanki i wizyta u ginekologa.

Miłego dnia!

Do góry