reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

hej dziewczynki :-)

zawiozłam synka do żłoba, bo M śpi po nocce, śniadanko zjadłam, włóczkę zamówiłam teraz się relaksuję czytając , co u Was ;-)

trochę jestem zaniepokojona, bo dzidzia od rana ani razu się nie poruszyła, gdzie wczoraj co chwilę aktywna była :-( także leżę i czekam hehe

reklama
Ewcik nie przejmuj się, mój maluch też tak ma. Jeden dzień totalne szaleństwo, aż mnie brzuch boli i zaczynam wątpić w uroki ciąży i macierzyństwa ;-), a na drugi dzień cisza tylko delikatne smyranie, więc tak jak pisze zenia pewnie odsypia :-)

Cześ,
byliśmy wczoraj na badaniach. Widziałam moje maleństwo na USG. Będzie MAdzia :), mąż szczęśliwy. Dziecko zdrowe, serduszko pracuje prawidłowo.
Ewcik Madzia dziś też mniej kopała, to pewnie po wczorajszych harcach odpoczywa.

Ewcik łooooj współczuję dentysty :-p
a co do ruchów, moj od kilku dni robi sobie jakieś akrobacje, raz wali w prawy bok, raz w lewy, a najgorzej jak tak na dole, bo to już naprawdę czasem zaboli :/
zaczęłam sprzątać i straciłam wene po odkurzaniu :-p chyba należy mi się "chwila" przerwy haha

Opolanka no to gratuluję zdrowiuśkiej córy :-)
a w ogóle to dodaj suwaczek, bo tak to nie wiemy w którym tyg jesteś nawet :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)

Postanowiłam zabrać się za wiosenne porządki i pochować zimowe ubrania ( może przyspieszy to nadejście wiosny:-D) i pochować moje za małe ciuchy, żeby w oczy nie kuły;-), cały czas wydaje mi się, że ja jeszcze nadal taka szczupła a co nie przymierze to "średnio" leży:-D w związku z tym jadę zaraz do Ikei po kartony:-)

Zaczarowana,
Tak chodziłam do 328, ale mimo że ja rocznik 79 edukację zaczęłam w Niemczech a tam wcześniej idzie się do szkoły to chdziłam z rocznikiem 78.
A gdzie mieszkałaś na Gocławiu, ja na Kwiatkowskiego.

Zenia
nieźle z tym usg, może jednak i u mnie jest szansa ze Tadzio to Tosia;-):-D

Eweli
słyszałam o tej sztuce, bardzo lubię kwadrat.

Domi
Jak synek? To tylko wirus?

Kamu
fajne torebki:)

Opolanka
witaj, gratuluję córki:)

Maghdalena
Fajny sen, ja w poprzednich ciążach miałam bardzo wykręcone sny, a teraz cisza.

Ewcik
daj maleństwu się wyspać i nie martw się ;-)

AleksandraM jak w Finlandii obchodzi się święta? Jakie są typowe dania? Dobrze, że po wizycie już ok.

Ok więcej nie pamiętam, ale chyba i tak nieźle ;-)
idę na kawę....

hej dziewczyny! u nas zimno i źle :p
No i niemiła niespodzianka z rana znów...pawik!
Kto to niby mówił ze tylko w pierwszym trymestrze? :p
a poważnie to mój Kubuś szalał w nocy tak ze masakra, budziło mnie to co chwilkę i niby zła ze sie budze ale szczęśliwa z jakiego powodu:p
a teraz śpi i nic nie czuć :)
maghdalena- zazdroszczę snu, ja juz chyba kiedys pisałam ze mi sie raz tylko sniło że miałam syna (!) ale urodził sie murzynem! hahaha

reklama
Do góry