reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Jak zwykle produkcja szokująca:) Wybaczcie ale znowu mam zabiegany dzień i nie dam rady nic więcej napisać poza tym, że Maghdalena ja bym to mei tai chciała, ale nie wiem czy już teraz bo to i tak od 3 miesiąca chyba można używać? Faktycznie cena jest atrakcyjna więc przemyślę;)

Zenia - nieźle z tym usg :szok: Różnicę w wadze jeszcze rozumiem, że może być na innym sprzęcie (wagę wylicza się na podstawie wymiarów, więc wystarczy mały błąd w pomiarze i wychodzi inaczej) ale żeby płeć się zupełnie nie zgadzała:szok: Jakieś jaja....

Zaczarowana - to nieźle się wystraszyłaś.....Dobrze, że to nic poważnego ;-)

Zenia ale jaja!nie wiem co mam napisać na ten temat,brak słów.A ja po wizycie ok,wszystko gra nic nie urosło więc chyba zostaje parka.piszę chyba bo po tej historii z zenią to niczego człowiek nie może być pewny:-)wstawię później obiecane zdjęcia tylko się trochę ogarnę.

U mnie zawsze było, że nudzą się tylko nudne osoby

Zaczarowana współczuje strachu się najadłaś.

Ja w ciąży mam ciśnienie idealne, co ciekawe przed ciążą zawsze miałam za wysokie, szczególnie problemy w wysokim pulsem

Multimama super, że wszystko ok

Zaczarowana to miałaś stracha, mnie przy tym przeziębieniu nadal węzły bolą
Opolanka witamy na sierpniówkach
Zenia dziwne z tym Usg, jeden z tych lekarzy albo miał kiepski sprzęt, albo kiepski w czytaniu USG
I więcej już nie nie napiszę, nie mam siły na nic to przeziębienie mnie wykańcza i już tak tydzień.
Dziewczyny jeśli macie konta na faacebook to zapraszam was na konkurs, właśnie wstawiłam do wygrania fajna torebka Zdjęcia na osi czasu | Facebook zdjęcie trzeba udostępnić na swoim profilu

Ostatnia edycja:
Zenia łał no to nieźle z tymi lekarzami, i weź tu w coś człowieku uwierz , potem nakupujesz rzeczy dla chłopca a tu dziewczyna, dlatego z jednej strony nie chciałam się płci dowiadywać, ale T chce, a z 2 strony też mnie to tak ciekawi ze szokk hihi ,mam nadz ze sytuacja się wyklaruje na następnym usg :)

Multimama- super fotka brzucha ;))
Opolanka-witaj :)

Ps. Czym się smarujecie kremem czy oliwka??
Jeny jak mi się dziś nic nie chce, tak piszecie o tym ciśnieniu to może też mam niskie skoro cały czas śpię :)) hmm

reklama
Do góry